Vraag & Antwoord

OS Windows

Vreemd gebeuren in mijn quick launch bar.

6 antwoorden
  • Hallo allemaal, Lisa hier.<P>Ik heb een probleem in de Quick Launchbar (QL-bar) van Win2000. Als ik het programma ' Modplug' opstart en na gebruik weer afsluit, dan wordt er in de QL-bar een icoontje geplaats dat verwijst naar het .ini file van dat programma. Als ik het icoontje verwijder (en daarmee verwijder ik niet het .ini bestand zelf, alleen de link (icoontje) in de QL-bar...dat heb ik dus al gecontroleerd) dan wordt de volgende keer dat ik het programma gerbruikt heb, er weer vanzelf ingezet. In het programma kan ik geen enkele optie vinden die dit uit- of inschakelt. Hoe los ik dit QL-bar probleem op?<P>Kus, Lisa.
  • Dan start je het programma zelf denk ik ook vanuit de quicklaunch bar op, en maakt hij daar dus ook het ini bestand. Probeer er echt voor te zorgen dat je het programma enkel met een shortcut opstart vanaf je desktop of vanuit de quicklaunchbar.
  • Ik heb dit ook. Op mijn werk heb ik W2K, en een stuk of 8 Quicklaunch icoontjes. 2 of 3 daarvan hebben elke keer als ik opnieuw opstart een andere icoontje. Meestal krijgen ze hun eigen icoontje terug als ik ze 1 keer aanklik. Bij mij zal het wel komen omdat mijn quicklaunch bar vanaf het netwerk geladen wordt...
  • <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Arial, Helvetica, Sans Serif">quote:</font><HR>Originally posted by superblontje: <B>Ik heb dit ook. Op mijn werk heb ik W2K, en een stuk of 8 Quicklaunch icoontjes. 2 of 3 daarvan hebben elke keer als ik opnieuw opstart een andere icoontje. Meestal krijgen ze hun eigen icoontje terug als ik ze 1 keer aanklik. Bij mij zal het wel komen omdat mijn quicklaunch bar vanaf het netwerk geladen wordt...</B><HR></BLOCKQUOTE><P>Dat is een heel ander probleem... :smile: Dat heeft inderdaad met het netwerk te maken!
  • Sorry schat..had het al door Ff niet goed gelezuh :grin:
  • <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Arial, Helvetica, Sans Serif">quote:</font><HR>Originally posted by superblontje: <B>Sorry schat..had het al door Ff niet goed gelezuh :grin:</B><HR></BLOCKQUOTE><P>Uitgerekend mijn vriendin geeft een domme reaktie op het forum...oh oh oh... :grin: Ik zal je vanavond dan toch maar es wat harder aanpakken! :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.