Vraag & Antwoord

OS Windows

windows updates voor Ned. XP versie

6 antwoorden
  • Hallo beste lezers,<P>Ik heb de Nederlandse XP Home Edition versie . Ik weet van de Engelse versie, dat er al diverse updates verschenen zijn. De Windows update site echter, blijft maar aangeven, dat er geen updates op dit moment beschikbaar zijn. Hebben meer mensen deze ervaring ?
  • De update voor de Nederlandse versie loopt altijd een paar weken achter. Geduld zou ik zeggen.<P>groeten Marc
  • Het is niet echt service bieden aan de Ned. gebruikers. Maar bedankt Marc voor je reply, ik oefen geduld !
  • Ik draai de Pro versie, en ook ik krijg geen updates binnen. Toch staan alle instellingen goed. Maar als je zoekt op de microsoft site dan zijn ze er wel degelijk. O.a. een beveiligings upd. XP Hotfix(SP1)see Q315000 for more information Een update voor AMD gebruikers. Een mogelijkheid om opstart diskettes te maken. En allemaal voor Nl. Misschien ziet MS dit niet als belangrijke update's? O ja, mocht er een reply komen (wat ik op meerdere forums zie) dat dit geen legale versie is, verkeerd gedacht dus.
  • Op volgende website kan je inderdaad wat vinden: <A HREF="http://www.microsoft.com/downloads/search.asp?LangID=4&LangDIR=NL" TARGET=_blank>http://www.microsoft.com/downloads/search.asp?LangID=4&LangDIR=NL</A> Maar het is bedroevend dat de Windows-update nog altijd niets geeft!
  • Dag,<P>Het is helaas waar dat de nederlandse versies altijd beduidend langer achter lopen wat betreft de updates voor besturingssystemen e.d . Dit is helaas logisch omdat de nederlandse markt maar relatief klein is. Vandaar dat er bij kritische toepassingen op besturingssyteem niveau altijd wordt gekozen voor de engelse versie. Helaas maar het is niet anders. Gr. Jan

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.