Vraag & Antwoord

OS Windows

Hoe verwijder ik een map/directorie onder Windows, welke is

Anoniem
None
2 antwoorden
  • Hallo allemaal,
    Tijdens mijn 1e downloadsessies met KaZaa met mijn kabelaansluiting, is het 's nachts een keer fout gegaan (tijdens stroomuitval) met downloaden. Toen ik opstond was er geen KaZaA, maar "Scandisk" met een vraag (kon niet verder). Met mijn duffe kop klikte ik op ja, nu heb ik op mijn gepartiëerde HD (in 3-en) op E: een "Dir00001" staan met allemaal submappen en files die bestaan (heten) uit onbekende schrijftekens (je weet wel puntjes, copyrightteken, etc) en zich NIET LATEN VERWIJDEREN (omdat ze z.g.n. in gebruik zijn). Alle KaZaA-programma's heb ik verwijderd (ook de registersleutels en de loze bestandverwijzingen) maar de "DIR00001" laat zich zowel onder Dos als Windows niet verwijderen. Ik kan dus gewoon op mijn PC werken (niks aan de hand), maar defragmenteren en scandisk werken niet op E: (foutmelding: i.v.m. te weinig geheugen).
    De map DIR00001 is 7,23 GB groot en bestaat uit 24.276 mappen en ze zijn NIET te verwijderen!!!! Wie weet een remedie om dit weg te krijgen zonder mijn schijf te moeten formateren, want defragmenteren doe ik wekelijks.

    [ Dit Bericht is bewerkt door: Ruudx99x op 2002-01-17 16:53 ]

    [ Dit Bericht is bewerkt door: Ruudx99x op 2002-01-17 17:03 ]
  • Heb je het al geprobeerd in safe mode? Dat zou eigenlijk wel moeten lukken. En anders dien je op te starten met een bootflop, dan moet het zeker lukken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.