Vraag & Antwoord

OS Windows

XP op RAID 0 installeren.

5 antwoorden
  • Kan iemand mij vertellen of XP op een RAID 0 configuratie (Stripe set) is te installeren. Zo, ja Hoe? Alvast bedankt.
  • Zou gewoon moeten kunnen. Maar gaat het om een reeds bestaande RAID 0, of wil je die gaan aanmaken onder Windows XP?
  • [quote:ce822ad2df] Op 2002-01-17 13:47, schreef Hipapipa: Zou gewoon moeten kunnen. Maar gaat het om een reeds bestaande RAID 0, of wil je die gaan aanmaken onder Windows XP? [/quote:ce822ad2df] Allereerst bedankt voor de zeer snelle reactie. Inderdaad het betreft hier een bestaande RAID 0 van twee schone schuiven. De RAID wordt tot stand gebracht door de Onboard Promise RAID controller waarop ik dan vervolgens XP wil installeren. Tijdens de installatie van XP komt het bericht dat er geen harddisks aanwezig zijn. DOS heeft geen problemen mbv FDISK kan ik ze partioneren. Gaarne hoor ik meer.
  • [quote:8608bfb4b5] Op 2002-01-17 14:03, schreef Dinand: Tijdens de installatie van XP komt het bericht dat er geen harddisks aanwezig zijn. [/quote:8608bfb4b5] Heb je aan het begin van de setup de drivers voor de raid-controller wel geladen??
  • [quote:1f4f4f700a] Heb je aan het begin van de setup de drivers voor de raid-controller wel geladen?? [/quote:1f4f4f700a] Dat is dan inderdaad wat moet gebeuren. Je dient de drivers voor die RAID controller op diskette of cdrom te hebben en Windows XP setup daarnaar te verwijzen als hij er om vraagt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.