Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

AudioGalaxy (is er nou niemand die dit weet???)

None
17 antwoorden


 • [ Dit Bericht is bewerkt door: MGSpecial op 2002-02-02 16:43 ]
 • Hoi,
  Probeer eens met een opstartdiskette te starten, en de map in DOS te verwijderen.
  Dit lukt meestal wel.
  Suk6

  John.
 • Ga ik proberen,bedankt voor je reactie.
 • Ik heb geprobeert onder dos,maar opstart diskette van 98se ziet c: dir niet,dus dat werkt niet,de schijf is NTFS met XP prof.
 • Meld je jezelf wel aan als een gebruiker met lokale administrator rechten? Als het dan nog niet lukt, probeer dan eens in de veilige mode (heet bij XP geloof ik recovery console) op te starten. (via F8)

  Succes!
 • Heb ik allemaal al geprobeerd.
  Bedankt voor je reactie.
  _________________
  Dat wel natuurlijk!

  [ Dit Bericht is bewerkt door: MGSpecial op 2002-01-20 14:54 ]
 • Hmmm, ik geef het niet op! :smile: Heb je misschien al gebprobeerd, maar: Wanneer je op de bewuste folder gaat staan, rechtermuisknop, kiezen voor properties en dan het tabblad security. Alle gebruikers en hun rechten verwijderen en vervolgens alleen het account dat je zelf gebruikt toevoegen met natuurlijk full control rechten. Lukt het daarna?
 • Heb ik nu direct geprobeerd,zonder resultaat,helaas.
 • zoek eens in je registry of er nog iets rond zwerft….

  Ik weet niet of dit werkt met XP, maar er zijn proggies die dit voor je doen, zoals regclean. Haalt alle rotzooi uit je registry. Wel eerst een backup maken van je registry, want je weet maar nooit… Better safe than sorry…

  cheers,

  dutch
 • Ik heb met alle mogelijke manieren het register gescand.Als ik nu naar eigenschappen van de map ga zie ik Bestandstype; niets,waar voorheen nog bestandsmap stond.
 • wat je ook doet, gebruik geen Regclean onder XP!
  Van de regen in de drup en zo…
 • Probeer het eens in het venster met opdrachtprompt (bij Bureau-accessoires), werkte bij mij in een soortgelijk geval wel.
 • Van RegClean heb ik almiddels wel geleerd.[quote:7ab4fad1df]
  Op 30-01-2002 19:11, schreef The Curse:
  wat je ook doet, gebruik geen Regclean onder XP!
  Van de regen in de drup en zo…
  [/quote:7ab4fad1df]
 • Opdrachtprompt geprobeert,geeft aan dat de map niet bestaat,klopt ook wel want onder eigenschappen is ook niets terug te vinden,behalve dat hij op D;Program Files staat.En dat doet hij dan ook.[quote:2509ccb042]
  Op 31-01-2002 17:58, schreef pedewe:
  Probeer het eens in het venster met opdrachtprompt (bij Bureau-accessoires), werkte bij mij in een soortgelijk geval wel.
  [/quote:2509ccb042]
 • Opdrachtprompt geprobeert,geeft aan dat de map niet bestaat,klopt ook wel want onder eigenschappen is ook niets terug te vinden,behalve dat hij op D;Program Files staat.En dat doet hij dan ook.[quote:c1196a21bc]
  Op 31-01-2002 17:58, schreef pedewe:
  Probeer het eens in het venster met opdrachtprompt (bij Bureau-accessoires), werkte bij mij in een soortgelijk geval wel.
  [/quote:c1196a21bc]
 • Als ik je probleem lees dan begrijp ik het niet helemaal. Is dit een download directory die je hebt ingesteld in Audiogalaxy? Misschien moet je het volgende eens proberen:
  Installeer Audioagalaxy opnieuw. Laat Audiogalaxy eerst naar de bewuste directory wijzen als download directory. Verwijder vervolgens deze locatie (in Audiogalaxy dus) en deinstalleer dan Audiogalaxy. En dan proberen of je de directory kunt verwijderen.

  Mocht dat ook niet werken: met behulp van Windows Commander kan ik altijd erg eenvoudig de meest hardnekkige bestanden en directories verwijderen.
 • Raad op gevolgd met, WinNC Prof.geprobeert te verwijderen,met als resultaat de vermelding,hou je vast, de map bestaat niet!!!Het anderen advies had ik al eerder geprobeert,wat in eerste instantie leek te lukken,maar na verwijdering en na een keer opstarten stond hij er weer(de schat).

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.