Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Beste rewrite software voor XP

None
16 antwoorden
 • Ik heb tot nu toe nog geen goede software gevonden om bestanden snel toe te voegen aan een cd rewritable onder XP.

  Ik heb begrepen dat Nero In CD heeft, maar als ik op de site van Ahead kijk zie ik dat deze software werkt met alle windows versies behalve XP.

  Weet iemand een goed programma hiervoor?

  Bedankt,

  André
 • Misschien DirectCD van Adaptec?
 • Het enige dat momenteel XP compatible is volgens mij DirectCD van Roxio, maar aangezien je om een goéd programma vraagt, zou ik het niet weten.

  Overigens kan XP ook zelf een CD branden, zonder extra software. Het wordt dan geen UDF formaal, maar een normale multisessie CD. Het progje is wat brak, maar het kán wel…
 • Easy CD Creator Platinum na de nodige updates werkt voor mij prima,ik heb er probleemloos al heel wat CD`s mee gemaakt
 • Met nero 5564 NL gaat dit perfect.

  open Nero, gebruik de wizard, data cd nieuwe data cd enzv, werkt best makkelijk.

  Mazzel Mike
 • Werk sinds XP met roxio/easy cd creator 5.02b. Doet het bij mij perfect.
 • Dag,

  Ik heb beroepshalve alle bekende brander software getest die onder windows xp werkt.

  Getest zijn:

  Nero 5564
  WinOncd 5
  Easy cd-creator 5 met update naar d

  Voor het normale brander werk doen alle drie programma's het zonder morren of stoten. Nero was het snelst met alle testen. Maar gedroeg zicht wat vreemd bij het wegschrijven van grote bestanden > 300 mb op verschillende rw schijfjes. Het gaf aan dat het branden succesvol was verlopen maar als je nadien de sessie opende dan kreeg je de melding van een defecte cd. Dit op verschillende soorten pc's, met idem brander's. Zal waarschijnlijk wel een bugje zijn van Nero. Ik heb het probleem geparkeerd bij Ahead. (makers van Nero)
  Roxio WinOn CD 5 draait prima op windows xp. Het enige wat er bij ontbreekt is de ondersteuning van de (aller) nieuwste cd writers. Dit duurt relatief lang voordat ze voor deze software drive updates uitbrengen. Deze software komt uit hetzelfde huis van Easy cd-creator (Roxio). Ik heb het vermoeden dat roxio easy cd creator wat voortrekt betreft ondersteuning van nieuwe writers en qua publiciteit. Tot slot het programma Easy cd-creator 5 met update naar versie d werkt prima onder xp.
  Van alle programma's vond ik de optie om direct cd (het heet overal anders) te gebruiken heel matig en dit werkt in het algemeen niet of niet best onder windows xp
  Gr. Jan
 • Jan, bedankt voor je antwoord.

  Overigens vind ik het wel vreemd dat er geen goed programma is om cdrw te (her)branden onder XP.

  André
 • Zelf zit ik te emmeren met Direct CD en Easy CD Creator 5.02d van ROXIO, alles geupgrade naar 5.02d, ik gebruik het alleen voor data maar het werkt nog lang niet perfect, onder ME liep het feilloos.Maar je kun je de brander van XP ook uitschakelen (hoe ??) ik heb er steeds conflicten mee.
 • Dag,
  IK heb het nog niet geschreven of Roxio brengt een servicepack 1 update voor WinOnCD5 uit.
  Deze update verhelpt bijna alle fouten die ik bij het testen tegen kwam. Dus WinOnCD 5 met update wordt 5.01 werkt dus nu ook prima onder Windows XP. Waarvan akte !
  Gr. Jan
 • probeer cd mate of clone cd eens. Beide als probeerversie te downloaden.

  Marsekie
 • Versie 5.02d is eral.[quote:5b512e43b1]
  Op 20-01-2002 5:44, schreef @l:
  Werk sinds XP met roxio/easy cd creator 5.02b. Doet het bij mij perfect.
  [/quote:5b512e43b1]
 • Ga naar Systeembeheer/Services/Imapi CD burning Com Service daar kan je de functie uitschakelen.[quote:ca865a3fd9]
  Op 20-01-2002 22:11, schreef fatman:
  Zelf zit ik te emmeren met Direct CD en Easy CD Creator 5.02d van ROXIO, alles geupgrade naar 5.02d, ik gebruik het alleen voor data maar het werkt nog lang niet perfect, onder ME liep het feilloos.Maar je kun je de brander van XP ook uitschakelen (hoe ??) ik heb er steeds conflicten mee.

  [/quote:ca865a3fd9]
 • Volgens mij heeft Nero net een In CD voor XP gelanceerd.
 • DirectCD is leuk,CloneCD is beter.
 • Nu werkt incd wel onder XP.
  versie 321 downloaden van ahead.de

  wel eventuele udf readers van roxio en zo verwijderen voor het installeren.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.