Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Miniaturen in de verkenner weg

Cmdr Chakotay
9 antwoorden
 • Ik heb MS Office 97 verwijderd en Office 2000 geinstalleerd. Alleen als ik nu in de verkenner miniaturen aanvink, doen aleen de *.wmf en *.bmp bestanden het :sad: . De jp(e)g en de gifjes laten het afweten! Voor zover ik weet, is Office 2000 goed geinstalleerd.

  Iemand ideetjes???
 • Voor zover ik weet worden die thumbnails in de windows verkenner weergegeven door componenten van de browser. Daarom beweert MS dat deze koppelverkoop door moet gaan. Het kan dus weinig van doen hebben met je Office pakket. Probeer de browser eens opnieuw te installeren of up to date te brengen.
 • [quote:10de676b62]
  Op 26-01-2002 19:31, schreef LiLoHa:
  Het kan dus weinig van doen hebben met je Office pakket.
  [/quote:10de676b62]

  Is het dan niet ERUG vreemd dat het PRECIES is gekomen nadat ik Office 2000 heb geinstalleerd? :???:??

  [quote:10de676b62]
  Probeer de browser eens opnieuw te installeren of up to date te brengen.
  [/quote:10de676b62]

  Ik heb IE 5.5. En hoe installeer ik IE 5.5 dan opnieuw????
 • Opnieuw installeren IE5.5: ga naar Start> Instellingen> Configuratiescherm> Software. Selecteer "Microsoft Internet Explorer 5.5 en Internet-werkset" en klik "Toevoegen/ verwijderen". Kies dan in de Pop-up voor "Internet Explorer herstellen". Het zou kunnen zijn dat er dan nog wat bestanden van de M$-site gedownload moeten worden. Suc6
 • Dag,
  Neem dan a.u.b. wel de internet explorer versie 5.5. sp2
  Gr. Jan
 • [quote:f64e2568c1]
  Opnieuw installeren IE5.5: ga naar Start> Instellingen> Configuratiescherm> Software. Selecteer "Microsoft Internet Explorer 5.5 en Internet-werkset" en klik "Toevoegen/ verwijderen". Kies dan in de Pop-up voor "Internet Explorer herstellen". Het zou kunnen zijn dat er dan nog wat bestanden van de M$-site gedownload moeten worden. Suc6
  [/quote:f64e2568c1]
  Euh, probleempje :sad: Ik heb win ME en er staat dus niet bij software dat je hem kan verwijderen of herstellen. Mijn computer is niet op internet aangesloten, dus ik kan alleen via diskettes of cd-rw's informatie overzetten. Ik kan dus niet auotomatisch updaten. Ik hoop niet dat ik heel win ME erover heen moet schrijven, wat dat is wel het laatste waar ik zin in heb!

  Ideas please!!!

  [ Dit Bericht is bewerkt door: Cmdr Chakotay op 2002-01-29 17:17 ]
 • Je kunt nog proberen om de Office 2000 installatie opnieuw te draaien en dan te kiezen voor herstel van de installatie. Evt. corrupte bestanden worden dan hersteld.

  Geen toegang to internet?? Hoe post je deze berichten dan? Als jij toegang tot internet hebt dan kan jouw comp. toch ook toegang krijgen?
  Gebruik als je toegang hebt Windowsupdate en installeer IE 5.5 SP2. Je problemen zouden dan weg moeten zijn. Windowsupdate geeft ook de optie tot upgrade tot 6.0. Dit is niet aan te bevelen.
 • Nou, simpel. We hebben 2 computers thuis. 1 bij mij op de kamer waar GEEN internet op zit en waar WEL de problemen zijn. Bij de andere (op zolder), zit wel internet (ook win ME en Office 2000) en zijn er geen problemen. Maar bij diegene op zolder, is Office 2000 "schoon" geinstalleerd (dus niet eerst een oudere versie van Office verwijderd). Op mijn compu heb ik eerst Office 97 geuninstalleerd, en vervolgens O2000 eropgegooid. Maar ik zal wel proberen om een herstel te doen. Als dat niet lukt, kijk ik even of ik de SP van IE 5.5 niet even kan overzetten via CD-RW, nadat ik hem gedownd heb op zolder. Snap ie :grin: ??
 • Wat ook wel kan werken is onder het menu extra en dan mapotie's , aangeven bij jpeg enz dat die betreffende bestanden met explorer geopend moeten worden.

  succes :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.