Vraag & Antwoord

OS Windows

XP met Cable wanadoo

4 antwoorden
  • Als ik mijn computer aanzet en direct internet op wil met wanadoo cable, wordt direct de verbinding weer verbroken. Ik krijg het inbelscherm te zien en tevens een scherm met de tekst 'netwerkverbindingen verbroken, netwerkverbinding met cable wanadoo herstellen over 1 minuut. Als ik de inbelverbinding annuleer en wacht tot netwerkverbinding weer contact probeert te zoeken dan zie ik onderin mijn taakbalk de twee computerjes gewoon staan (dus verbinding) klik ik vervolgens op een link dan krijg ik 'de pagina is offline niet beschikbaar" Vervolgens verschijnt het inbelscherm weer en moet ik dus contact maken. Dit herhaalt zich ongeveer 35 a 50 keer, en na een uur of twee kan ik ongestoord internet op. Wanadoo gebeld, die heeft al zo'n honderd keer beloofd terug te bellen. Maarja dat gebeurd natuurlijk niet. Ik weet het niet meer, de computer aanzetten en ongeveer 3 uur wachten (echt waar) dan lukt het vaak na zo'n 10 keer inbellen. Ik wordt gek, weet iemand een oplossing?
  • Voor de volledigheid, hier is de helpdesk mbt installeren van kabelinternet met XP. http://internet.casema.net/helpdesk/ Ook ik heb kabelinternet van Wanadoo, en kreeg enkele dagen geleden een mailtje van hun; dat er werkzaamheden plaatsvinden van 4 tot 15februari. Misschien is dat een van de redenen. Ik moet zeggen dat het nu bij mij ook traag gaat.
  • Bedankt voor je antwoord, maar helaas duurt dit bij mij al 2 a 3 maanden, dus ligt het niet aan het onderhoud wat ze gaan plegen.
  • je hebt toch niet de cd gebruikt van wanadoo om je internetverbinding te krijgen he ? want die verbinding moet je handmatig doen via configuratiescherm/netwerkverbindingen/wizard nieuwe verbinding en dan de stappen volgen ik hoop je hiermee geholpen te hebben !

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.