Vraag & Antwoord

OS Windows

XP en MX stream

5 antwoorden
  • Geachte forum medewerkers, Als ik over enige tijd van W98sec over ga op WinXP hoe zit het dan met de drivers van het Alcatel USB externe modem? Moet je eerst de cdrom installeren van alcatel versie1.1 en daarna de drivers voor Xp downloaden via MX stream of werkt het modem goed met alleen de CD rom die bijgeleverd is? ( het modem is 3mnd oud )
  • Zorg gewoon dat je voordat je Windows XP installeerd, de nieuwste USB ADSL drivers hebt gedownload. Deze werken prima onder Windows XP met dat modem.
  • Dit geldt voor alle hardware. Eerst zorgen dat je drivers voor XP hebt en dan XP installeren. Op deze manier gaat de overgang het beste en makkelijkste.
  • Misschien ben ik niet helemaal duidelijk in mijn vraag; de situatie is over enige tijd: andere pc met windows XP vooraf erop geinstalleerd, om nu de nieuwste drivers te kunnen installeren moet ik eerst het internet op kunnen mijn vraag is; accepteerd XP de bestaande drivers op de cd rom van Alcatel om uberhaupt op het internet te kunnen komen vanwaar de nieuwste drivers te downloaden zijn.
  • Nogmaals, download die drivers nu alvast en zet ze op cdrom ofzo, dan hoef je dan niet eerst oude meuk te installeren en dan de nieuwe drivers, want dit gaat zeker niet altijd goed.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.