Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows format c:

Led
4 antwoorden
 • Goed…

  Het moet maar eens gebeuren een format c:
  Windows 98 zit enorm te kutten en ik weet niet waar het aan ligt. Het systeen is te langzaam, het sluit niet meer af (het blijft hangen), veel vastlopers, interne fouten, illegale operaties, et cetera… Alles al geprobeerd om het op te lossen, maar ja Gates is een (…)

  Maar een gewaarschuwd man telt voor twee. Waarschuw mij! waar moet ik rekening mee houden.

  Bovendien heb ik de indruk dat vele van de meegeleverde drivers bij mijn pc niet echt de goede zijn (Tja wat wil je ook als je een pc koopt bij een duitse discount supermarkt in Nederland :smile:)

  Daarom wil ik ook graag tips, voordat ik het grote commando geef.

  Bovendien heb ik een soort recovery disc meegelevert gekregen die mijn pc hersteld in de staat waarin ik hem kocht. Werkt dat?

  reply gewenst (erg gewenst zelfs)


 • Het is trouwens Vaginale,maar dat terzijde.Als je geen CD heb met WIN`98 erop heb je om opnieuw te beginnen wel een probleem.Wat je eerst nog kan proberen is hetvolgende,bootflop erin kiezen voor Shift+F5/achter a:scanreg
  estore type en dan het allereerste register terug zetten.Letwel een hoop progjes die je later heb geinstald die werken niet meer,maar gezien je vraag format c:/u maakt dat niks uit.

 • eh, jij hebt een Aldi pc en gaat hierover klagen ???


  NIET DOEN, het is een fantastische doos ! nog nooit een pc onderhanden gehad die zo makkelijk te installeren was als bovengenoemde.
  in de tijd benodigd om een pot thee leeg te drinken was tie geformatteerd, geinstalleerd, alle drivers ok en office 2000 erop, zo onder de arm weer mee naar huis..

  je@n
 • Meer terug komend op je verhaal,

  Die recovery CD bevat gewoon een image van de HD zoals die was toen je m mee naar huis nam. Ik weet niet of toen alle drivers OK waren, maar dat weet jij t beste :smile:

  Dingen die je moet bewaren zijn:
  -C:windowsApplication DataMicrosoft
  (Daar staat je mail in)
  -C:Program Files
  -Mappen van andere progs die je wilt bewaren.

  Dan kun je heel simpel zometeen die recovery CD erin gooien en je hebt windows etc.
  Dan installeer je alle programma`s die je wilde bewaren, maar zorg ervoor dat ze in de zelfde map zitten als dat ze zaten!
  Dan zet je de mappen weer terug, en alle instellingen van die progs zijn weer TERUG!!

  Dan nog ff de mail:
  in Outlook (Expres)-> Bestand -> Inporteren -> welke versie -> door lopen

  suc6

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.