Vraag & Antwoord

OS Windows

XP kan gebruiksprofiel niet laden

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Heb Windows XP home met 4 gebruikers, allen "computerbeheerder".
  Voor 1 van de gebruikers kwam Windows met de melding dat "windows kan gebruiksprofiel niet laden maar heeft de aanmelding voortgezet met het standaardprofiel. Detail: systeem kan het opgegeven bestand niet vinden."
  Ik heb die ene gebruiker maar gewist en opnieuw een account daarvoor aangemaakt.
  Ik blijf ook nu die Windows-melding krijgen.
  Voor de volledigheid nog een account aangemaakt onder een volledig andere naam, maar ook nu weer die vervelende Windows-melding en het gebruik van het standaardprofiel.

  Wie kan dit probleem mee helpen oplossen?

  jmi
 • Dan moet je ff de computer restoren naar een datum voor de fout… Dat helpt.
 • Heb je ook al geprobeerd om na het verwijderen van de account keihard de directory van de user in "Documents and Settings<user> te verwijderen (ik zou het in veilige modus proberen)? Misschien dat er nog wat blijft "hangen".
 • [quote:f3272881f0]
  Op 19-02-2002 17:13, schreef Kees-?:
  Dan moet je ff de computer restoren naar een datum voor de fout… Dat helpt.
  [/quote:f3272881f0]

  Bedankt voor je reactie. Ik heb dat geprobeerd, maar XP probeert het wel maar geeft uiteindelijk aan dat herstel niet mogelijk is. XP geeft echter niet aan waarom het niet mogelijk is.
  (Misschien doordat Norton speed disk na de restore datum gedraaid is en de prullenbak geleegd is? Maar dat is een ander probleem)

  jmi
 • [quote:227ac1a1a1]
  Op 19-02-2002 19:40, schreef Led:
  Heb je ook al geprobeerd om na het verwijderen van de account keihard de directory van de user in "Documents and Settings<user> te verwijderen (ik zou het in veilige modus proberen)? Misschien dat er nog wat blijft "hangen".

  [/quote:227ac1a1a1]

  Ook jij bedankt voor je reactie. Had inderdaad die directory verwijderd. Heb ook geprobeerd om een user met een andere naam toe te voegen, maar dat lukt dus ook niet.
  Ik probeer nog wel verder.

  jmi

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.