Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Norton Antivirus, Windows XP en Fix-it

kravitz
10 antwoorden
 • Mensen, ik heb een probleem, ik heb Fix-it op mijn computer gestaan, dat is o.a. een virusscanner, nu wil ik Norton Antivirus 2002 op mijn computer erbij zetten, de eerste paar dagen werkte dat perfect, maar nu verschijnt het symbool rechtsonder niet meer en werkt ook de e-mailscan niet meer, weet iemand hoe dit komt. De 2 virusscanners kunnen elkaar niet dwarsliggen, want het heeft goed gewerkt….
 • Geef eens een foutmelding! Zo snappen we het probleem nog niet!
 • Er komt geen foutmelding, alleen werkt de virusscanner van Norton gewoon niet goed. Rechtsonder komt geen icoontje meer te staan, als ik dan Norton Antivirus probeer op te starten, gebeurt er niets, omdat hij waarschijnlijk op de achtergrond wel draait… Maar ook als ik een e-mail verstuur, gebeurt er niets, hij checkt niet meer of er een virus in zit, dat is juist het beste van Norton Antivirus!

  [quote:d0879d98dd]
  Op 20-02-2002 17:53, schreef royveekens:
  Mensen, ik heb een probleem, ik heb Fix-it op mijn computer gestaan, dat is o.a. een virusscanner, nu wil ik Norton Antivirus 2002 op mijn computer erbij zetten, de eerste paar dagen werkte dat perfect, maar nu verschijnt het symbool rechtsonder niet meer en werkt ook de e-mailscan niet meer, weet iemand hoe dit komt. De 2 virusscanners kunnen elkaar niet dwarsliggen, want het heeft goed gewerkt….
  [/quote:d0879d98dd]
 • twee scanners op een system is vragen om probleemen.
  installeer alleen norton av.
 • Stel je installeerd eerst Norton en dan Fix-it, dan geeft fix-it een melding dat ie niet samenwerkt met een andere virusscanner. Een oplossing voor dit probleem is om Fix-it zonder virusscanner te installeren

  groeten
 • Je hebt zeker regcleaner van fix-it laten draaien. Deze is nl. verantwoordelijk voor het niet meer functioneren van norton anti-virus
 • Dat klopt inderdaad, en ik krijg de problemen inderdaad als ik regcleaner heb gebruikt, maar dat is juist zo'n fijn programma, ik gebruik fix-it namelijk niet echt voor de virusscanner, meer voor de alles in een functie, dat ik ook kan regcleaner enzo, is daarvoor nog een ander fijn programma?
  Maar nu heb ik Norton Antivirus alleen geinstalleerd en mijn systeem werkt, zoals ik het nu zie, sneller en beter!

  [quote:adadb735b7]
  Op 21-02-2002 22:41, schreef kravitz:
  Je hebt zeker regcleaner van fix-it laten draaien. Deze is nl. verantwoordelijk voor het niet meer functioneren van norton anti-virus
  [/quote:adadb735b7]
 • Ik heb dezelfde problemen gehad met FixIt en Norton. Ik gebruik nu het gratis programma regcleaner, wat een goed, zoniet beter alternatief is voor de recleaner van FixIt.
 • [quote:c29778a81c]
  Op 22-02-2002 16:23, schreef JPS:
  Ik heb dezelfde problemen gehad met FixIt en Norton. Ik gebruik nu het gratis programma regcleaner, wat een goed, zoniet beter alternatief is voor de recleaner van FixIt.
  [/quote:c29778a81c]
 • Maar het programma om alle rotzooi van de computer eraf te halen, dat kon Fix-It zo goed, is daar ook een oplossing voor?

  [quote:1256966c47]
  Op 22-02-2002 16:23, schreef JPS:
  Ik heb dezelfde problemen gehad met FixIt en Norton. Ik gebruik nu het gratis programma regcleaner, wat een goed, zoniet beter alternatief is voor de recleaner van FixIt.
  [/quote:1256966c47]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.