Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Eurosymbool in Excelsjabloon Factuur.xlt

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Ik gebruik al geruime tijd een aangepaste versie van het sjabloon Factuur.xlt
  Dit ging altijd goed totdat er overgestapt werd op de Euro. Ik heb daarna in het sjabloon de betreffende velden op Euro gezet als valutasymbool en binnen excel aangegeven dat sdtandaard de € het valutasymbool is, maar iedere keer als ik het sjabloon oproep zie ik wel het Eurosymbool staan maar meteen springt het valutateken weer terug naar fl. Dat is dus zeer frustrerend. Ik heb ook het Euroconversietool gedraaid maar dat maakt geen verschil. Ik heb ook het blad.xlt sjabloon verwijderd maar ook dat maakt geen verschil. Wanneer ik "handmatig" het symbool wijzig blijft het wel staan maar wanneer ik een gemaakte factuur weer oproep word het valutateken weer terug gezet. Wie weet hier een oplossing voor, ik wordt er een beetje depri van wanneer ik een nieuwe factuur zou moeten gaan ontwerpen met alle koppelingen naar diverse werkbladen zonder dat ik de garantie heb dat het dan wel werkt. Ik heb het overigens ook onder windows98 geprobeerd bij een kenniss en daar gebeurt hetzelfde. Zelf draai ik onder windows 2000 en gaat het om Office 2000.

  Thnx in advance voor mogelijke oplossingen.

  Thom
 • Heb je de valuta in windoos zelf al veranderd(Configuratiescherm > Landinstellingen > tabblad Valuta-althans zo kom je er in w9x)?
 • De sjabloon overschrijft de Windows valuta-instellingen. Zie onderstaande thread voor de oplossing in Office 97:
  http://forum2.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?topic=34694&forum=6&4
 • eindelijk!: die passwordvraag is hier volgens mij nog nooit beantwoord :smile:
 • [quote:2601c3476b]
  Op 25-02-2002 21:15, schreef FlvanSon:
  eindelijk!: die passwordvraag is hier volgens mij nog nooit beantwoord :smile:
  [/quote:2601c3476b]
  O:
  http://forum2.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?topic=50047&forum=11&2:)
 • :oops:
  btw als ik zoek op chzdood(dat is drie :wink: ) kom ik alleen jou[b:f99d66d5d5]w[/b:f99d66d5d5] link[b:f99d66d5d5]doel[/b:f99d66d5d5] tegen :???:

  [ Dit Bericht is bewerkt door: FlvanSon op 2002-02-25 22:16 ]

  Anders krijgen ze maar kapsones…
  :grin:

  [ Dit Bericht is bewerkt door: FlvanSon op 2002-02-25 22:48 ]
 • Zo'n optimale score voor mijn persoontje spreekt me wel aan. :grin:
 • See? :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.