Vraag & Antwoord

OS Windows

Instellingen meenemen naar nieuwe gebruiker

5 antwoorden
  • Stel je hebt een pc met daarop gebruiker edwin. Nu komt er iemand anders die jantje heet en die wil ook op jouw pc werken. jantje wil wel graag zijn eigen omgeving maar gebruikt verder dezelfde sw als edwin. Waarom wil W2k dan dat veel sw nogmaals wordt geinstalleerd???? Is hier een oplossing voor? Edwin.
  • Hallo, Dit zal je met nieuwe software niet meer veel gebeuren. De oude software bijvoorbeeld office 2000 (daar had ik problemen mee). Ik had hem bij mij geinstalleerd en als mijn pa dan Word opstarte zij hij dat hij opnieuw geinstalleerd moest worden. De meeste nieuwe software heeft de mogelijkheid om aantegeven of de software voor iedereen is of alleen voor de persoon die is ingelogd. _________________ Groetjes, Rogier Swarts Hoe meer ik leer hoe meer ik weet, hoe meer ik weet hoe meer ik vergeet, hoe meer ik vergeet hoe minder ik weet, dus waarom zou ik leren?? <font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Madcrow op 2002-03-07 12:00 ]</font>
  • Nou daar ben ik dan lekker mee. Laat dit nou office 2k zijn..... Trouwens nero is ook zo'n lekker ding. Edwin
  • Nog nooit problemen gehad met office 2000 onder w2k. Installeerd zich standaard voor all users. Heb op mijn werk toch een stuk of 20 PC's zo draaien.
  • Heeft je vader wel genoeg rechten om eventueel progs op te starten die door jou zijn geinstalleerd? Zorg ervoor dat je beide Administrator rechten hebt. Zou het probleem moeten oplossen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.