Vraag & Antwoord

OS Windows

Duister verleden in IE 6.0

4 antwoorden
  • Al geruime tijd geen geschiedenis meer op te vragen in IE 6.0. In windows explorer is in map "C:Documents and Settingsmijn naamLocal SettingsGeschiedenis" niets te zien. Eigenschappen van map Geschiedenis geeft aan dat er wel vanalles inzit. Via Dosprompt is wel te zien dat er veel mappen en bestanden in zitten. Dat ik niet de enige ben met dit probleem zag ik aan http://computing.net/windowsxp/wwwboard/forum/10365.html Wie weet raad ? Condities : XP home preinstalled, McAfee virusscanner, 11 feb 2002 Cumulative Patch Q316059.exe installed, ja en wat is nog meer van belang ?
  • Clean sweep van Symantec? Ik zal het bij mezelf ook eens checken. Ad-aware kan in elk geval spam goed aan. In CHIP(duits) van maart staan nog meer alternatieven en legt uit hoe je tot in detail data kan schredden.
  • Atmaram, het gaat mij vooral om het kunnen herstellen van de oorspronkelijke functionaliteit van de Geschiedenisoptie. Wat schijfruimte betreft zit ik op 75 % vrij, dus die "overtollige"(?) data kan ik nog wel laten zitten. Mogelijk kan de geschiedenisdata weer bruikbaar worden. Ik hoop op meer reacties. Bedankt voorzover.
  • Ik heb hetzelfde probleem gehad. Bij mij was XP eveneens ge-pre-installeerd. Nadat ik, om een andere reden, een schone herinstallatie van XP had gedaan was het probleem opgelost.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.