Vraag & Antwoord

OS Windows

Prullenbak XP

5 antwoorden
  • Ik heb iets in mijn prullenbak gedonderd dat ik weer terug wil. Als ik naar de prullenbak ga, zie ik het er niet inzitten. Wat wel gek is, is dat bij "eigenschappen prullenbak" er 13 stuks inzitten en ik zie er maar 5. Weet iemand hoe ik die andere 8 ook weer kan zien/herstellen?
  • Probeer eens om alle items weer te herstellen. Misschien zie je ze dán terug.
  • Raaaaaaaar, ik heb nu nog maar 1 ding in de prullenbak en met alles terugzetten is alleen die ene terug. Als ik nu eigenschappen doe zie ik ook nergens meer hoeveel erin zit. Zo is de hele functie van de prullenbak weg.
  • Het is zò, dat Windows zelf ook dingen in de prullenbak steekt, die jij nooit te zien krijgt(bij Windows89 waren dit mappen met namen als DC14; DC.. ). Zelfs met 'verborgen bestanden tonen', worden die bestanden niet getoond! Je ziet vb. geen bestanden meer en als je dan 'prullenbak leegmaken' doet, vraagt hij : wil je alle (vb) 12 bestanden wissen? Maar dan gaat het over zijn bestanden. als het jouwe er niet meer inzit, vrees ik dat je zelf de prullenbak wel eens leegmaakte... (met een niet windowsOS kan je natuurlijk wel je bestanden zien - vb. met Dos, maar wie heeft dat nu nog?)
  • Voor in de toekomst misschien norton utities nemen. Kun je het zo weer terug zetten.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.