Vraag & Antwoord

OS Windows

Netmeeting problemen met XP

9 antwoorden
  • Als ik Netmeeting in mijn nieuw geinstalleerde Windows XP opstart en de directory wil bekijken krijg ik de volgende foutmelding: An eror has occured in the script on this page Line: 277 Char:6 Error: Invalid procedure call or argument Code: 0 URL://directory.netmeeting.microsoft.com/ Do you want to continue running scripts on this page? Ik krijg nu wel oproepen binnen maar ik kan dan geen video zien en als ik de Chat start staat er onderaan in het chatwindow chat not active. Weten jullie wat er fout zou kunnen zijn en hoe ik dit eventueel zou kunnen oplossen?
  • Ik heb helaas hetzelfde probleem, maar bij mij heeft Netmeeting onder Windows XP wel enige tijd goed gewerkt. De laatste 3 weken heb ik dezelfde foutmeldingen lukt het dus niet meer. Ik vraag me af of de oorzaak kan liggen in het wel of niet via een Hotmailaccount inloggen.
  • Ik begrijp niet goed wat je bedoeld met via hotmail account inloggen ik ben aangesloten op de kabel dus ik moet niet telfonisch inloggen maar bij het opstarten van netmeeting en het bekijken van de directory verschenen deze foutmeldingen. Maar sinds vanmorgen hebben de foutmeldingen opgehouden zonder dat ik er iets aan gedaan heb en vandaag heb ik reeds drie maal contact gehad met iemand uit de directory meeting.advalvas.be MVG Danny
  • Hoi, gebruik je soms een firewall, en zo ja, welke? Je firewall kan ook roet in het eten gooien.
  • Klopt van die firewall. Bij mij had ik hetzelfde probleem. Norton Utilities eraf gegooid en weg was het probleem. Raar, want Symantec beweert dat NU 2002 met XP kan werken. Nou mooi niet dus!
  • Ik gebruik zonealarm maar die heb ik al eens afgezet zonder resultaat
  • Als firewall gebruik ik Zonealarm en Netmeeting heeft altijd gewerkt met deze firewall. Wat ik bedoel met inloggen via Hotmail is, dat er een adreslijst server gezocht wordt en dat daarvoor Messenger gebruikt wordt. Je moet je dus eerst aanmelden bij Messenger. Dat deed ik altijd keurig met een "gewoon" emailadres en het werkte tot voor kort allemaal wel.
  • Als je ZA eraf gooit, is die nog niet helemaal verdwenen. Volgens mij is het toch die combinatie. Ik werk met win2000pro, en die heeft dezelfde kernel als XP. Netmeeting werkt bij mij weer prima met de firewall van Norton Internet Securety. Je moet wel even een regeltje invoeren, voor de juiste config. Je moet de juiste poorten instellen. Probeer het dan eens met de volgende: TCP 389 522 1503 1720 1731.
  • TCP 389 522 1503 1720 1731 Ik weet niet wat deze getallen moeten voorstellen. Zijn dit de Port nummers? Bijvoorbeeld te gebruiken voor een router? Ik zoek namelijk naar de ports waarmee Netmeeting 3.01 van XP het Internet op gaat. Dan kan ik namelijk proberen om mijn RP114 router te programmeren.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.