Vraag & Antwoord

OS Windows

Automatische hardwaredetectie WindowsXP

5 antwoorden
  • Sinds een paar dagen detecteerd Windows XP bij het opstarten nieuwe hardware. Is deze detectie in het register van XP uit te schakelen??
  • Wat vind je computer??? Op zich erg vreemd dat hij elke keer wat vind want als hij het eenmaal heeft geinstalleerd moet hij de melding niet weer geven. Tenzij je elke keer iets nieuws in je computer zet.
  • Beste Rogier, er wordt op LPT1 nieuwe hardware gedetecteerd. Hierop zit de scanner aangesloten. Deze is d.m.v. een Twain-driver geinstalleerd. Scanner werkt overigens prima.
  • scanner zijn en bron van ergenis in XP dit heb ik al van zeer veel mensen gehoord zelf kan ik hem okk niet instaleren vanwege niet aanwezige drivers bij de fabrikant je wordt gewoon gedwongen om een nieuwe te kopen } ik krijg het idee {al een tijdje} dat micrsoft met fabrikanten onder een hoedje speelt windows plug & play or fuck and pray het leven is niet anders jb
  • Beste jrbr13 (rare naam trouwens...), bedankt voor je reaktie, maar mijn vraag was of het mogelijk is in het register van XP de hardwaredetectie uit te schakelen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.