Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

XP Keygenerator

None
150 antwoorden
 • [i:4b7360897c]Bericht verwijderd

  Het is niet toegestaan om te verwijzen naar illegale software, keygenerators of lijsten met serienummers.

  Normaal gesproken zou deze thread zijn verwijderd. In dit geval doe ik dat niet omdat er zinnige bijdragen in zijn gedaan.[/i:4b7360897c]

  [b:4b7360897c]Johan:[/b:4b7360897c] Ok, heb je gelijk in. Niet alles wissen hoor, de discussie is wel leuk.

  [ Dit Bericht is bewerkt door: Remco de Graaf op 2002-03-17 19:53 ]

  [ Dit Bericht is bewerkt door: Johan Stokking op 2002-03-17 20:56 ]

  [ Dit Bericht is bewerkt door: Johan Stokking op 2002-03-17 21:53 ]
 • Wanneer je zelf sleutels gaat zitten maken zorg je er voor dat eerlijke kopers niet meer kunnen registreren. Daarom ben ik tegen het gebruik van dat programma. Als je zo graag windows XP illegaal wilt gebruiken neem dan de versie zonder activering. Dan bezorg je ook niemand anders problemen. Hooguit MS.
 • Ja, dat is zo. Daarom zeg ik ook gebruik op eigen risico. Je mag er best tegen zijn, gebruik het ook niet teveel!

  Ik vind het een prachtige oplossing, niet alleen voor eigen gebruik, maar ook omdat Microsoft nu eindelijk is zélf in de knoop zit. Ze hebben Apple en IBM en nog vele andere bedrijven laten stikken, en nou hebben ze zelf een probleem. Dit is de schuld en het probleem van Microsoft, en zij moeten het maar oplossen.
 • En overigens, je hoeft alleen maar te activeren, registreren is overbodig.
 • Je bezorgt MS inderdaad een probleem door Windows illegaal te gebruiken, maar ook zoals gezegd eerlijke kopers. En die mogen niet de dupe worden. Ik ben absoluut niet pro-MS. Ik doe niks liever dan ze een hak zetten, maar dat kun je beter doen door XP aan de kant te schuiven en eens naar andere OS'en te gaan kijken. Wat denk je dat het voor MS betekent als iedereen op b.v Linux overstapt?
 • [quote:ab73a84e3b]
  Op 16-03-2002 20:35, schreef Johan Stokking:
  En overigens, je hoeft alleen maar te activeren, registreren is overbodig.
  [/quote:ab73a84e3b]

  Je was me net voor :grin:

  Dat activeren is juist het probleem!!!
  Door een ProductID illegaal te gebruiken kan de eerlijke koper ervan hem niet meer gebruiken.
 • Is dit niet een soort handel in illegale software? Hmm, piracy@microsoft.nl
 • Kijk, je moet het gewoon zelf weten. Ik heb gewoon op een rare manier iets tegen Microsoft, en dit is hún probleem, niet het probleem van de eerlijke kopers (als die er al zijn) en al helemaal nie van mij.
 • Ze hadden moeten weten toen ze zo'n sterke activatiecode aan het maken waren, dat áls het gekraakt zou worden, dat het fataal zou kunnen zijn voor Windows/Office/Visio XP.
 • [quote:e2cd2d5093]
  Op 16-03-2002 21:44, schreef Johan Stokking:
  Kijk, je moet het gewoon zelf weten. Ik heb gewoon op een rare manier iets tegen Microsoft, en dit is hún probleem, niet het probleem van de eerlijke kopers (als die er al zijn) en al helemaal nie van mij.
  [/quote:e2cd2d5093]

  Fout, als je dit programma verspreidt, bezorg je eerlijke kopers grote problemen. Die moeten nl. bewijzen dat ze de software eerlijk hebben gekocht. Dus wie heb je ermee? Juist, de kopers, niet Microsoft.
 • Volgens mij mag dit soort geleuter hier niet.

  Topic rijp voor een slotje???????
 • Leuke discussie!

  Eigenlijk ben ik het wel met je eens, maar Microsoft kan aangeklaagd worden omdat de gebruikers niet kunnen registeren, omdat we dit programma gebruiken.

  Toch vind ik dat Microsoft hier verantwoordelijk voor is, de gebruiker van het programma niet. De eerlijke koper heeft inderdaad een groot probleem, maar Microsoft heeft daar toch de meeste last van. En de kans dat een eerlijke koper niet kan registreren is erg klein.
 • MS kan aangeklaagd worden door eerlijke gebruikers omdat jullie een programma gebruiken? Da's wel heel erg de boel omdraaien. Geen enkel systeem is 100% gegarandeerd kraakvrij. MS is niet echt een expert op het gebied van beveiliging, dus het viel niet te verwachten dat de produktactivering nooit gekraakt zou worden. Dat het echter zo gaat, stuit me tegen de borst, omdat je de verkeerde mensen ermee treft.

  Ik weet zo al twee gevallen van kopers die iets aan MS uit te leggen hadden, lees de artikelen er maar eens op na.

  Welk OS gebruik je trouwens? Als je iets anders dan Linux, Unix of BeOS gebruikt, heb je totaal geen recht van spreken met je MS-afkeer. Bite the hand that feeds …..
 • Zeg Johan ik snap jou echt niet hoor.
  Je hebt zelf dus ook wel in de gaten dat eerlijke kopers een probleem hebben. En die zijn er heus wel hoor. Als je illegaal software wilt gebruiken zal ik je echt niet tegenhouden, maar het is lullig wanneer een ander de dupe wordt van jou acties.
  Door deze topic heb ik het idee dat je zelf nu illegaal winXP gebruikt met iemand anders zijn ProductID.
  Maar als je nou zo graag illegaal winXp wilt hebben, neem dan die versie zonder activering. Dan bezorg je ook niemand een probleem.
 • Johan,

  Het aanbieden van illegale software of software verspreiden dat aanzet tot piraterij is hier verboden. Ik ben hier geen mod dus ik kan niet jouw bericht wijzigen. Dit zal dus maandag gebeuren. Houd de eer aan jezelf en verwijder de tekst uit je eerste bericht.

  Voor de rest is het een goede discussie.

  [edit]
  [b:abf5431dde]Bedankt voor de medewerking[/b:abf5431dde] :smile:
  _________________
  "No, no, I'm not playing, I'm testing… give me that controller back… muaaaaaaa…."

  [ Dit Bericht is bewerkt door: Slashhead op 2002-03-17 11:56 ]
 • Doe ik.

  Je hoeft niet te registreren, dan kunnen eerlijke kopers niets meer, maar activeren kan gewoon! Een in de eerste plaats zijn natuurlijk de eerlijke kopers de dupe ervan, maar bij wie gaan die vragen? Bij Microsoft, niet bij mij. En Microsoft kan er niets aan doen. En waarom zou de eerlijke koper dan Microsoft niet aanklagen? Eerst 200 euro's betalen voor Windows XP Professional, hoe te duur het dan ook is, en dan werkt het niet. Is inderdaad niet leuk, maar dat is het probleem van Microsoft, niet van mij.
 • Dan heeft iemand straks dus eerst een paar honderd Euro betaald voor zijn licentie Xp en dan mag ie zeker nog een paar duizend Euro uitgeven voor een rechtzaak tegen MS?
  Jij zwemt zeker in het geld?? Waarom koop je Xp dan niet gewoon ook?
 • Haha, oke ik zal maar gewoon zeggen dat je gelijk hebt.

  Ik zwem niet in het geld hoor, maar ik wou alleen maar zeggen dat Microsoft een probleem heeft, een groter probleem dan de eerlijke koper.

  En activeren is geen probleem voor de eerlijke koper, registreren wel! Dát doe ik ook niet, hoeft ook niet.
 • Registreren mag iedereen. Dan hebben ze daar bij MS mooi je persoonlijke gegevens. Maar illegaal activeren is het inpikken van een ProductID.
  En zoals ik al eerder zei: MS heeft pas echt een probleem wanneer iedereen overstapt op een ander OS. Linux of zo.
 • Dit is internet! Internet is voor de helft illegaal (met server als Morpheus, Kazaa, Direct Connect etc). Brand jij nooit een cd over ofzo? Of houd jij je aan de wet van auteursrechten van 1912? Regel 6b? Is alles wat jij op je computer hebt staan dan allemaal legaal? Lijkt me niet.

  Windows XP is gewoon te duur! Dat komt doordat Microsoft geen serieuze concurrenten meer heeft, ik ken niemand met Linux (ligt vast aan mij). Ik vind ook niet dat XP gratis moet worden, maar haal dan de prijs omlaag of haal het hele activatiecode systeem eraf. Klaar.

  Ik ben ook maar een 14 jarige Havo scholier, en ik houd me echt niet de hele dag bezig met CD's branden en verkopen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.