Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

VIDEOWAVE EN XP.......ONMOGELIJK?

None
4 antwoorden

 • Ik heb een Logitech Pro3000 gekOZEN en de andere ingeruild.

  Deze Pro3000 kan in alle formats filmpjes versturen (avi, mpeg1, mpeg 2 etc.), middels de Videowaves software die erbij geleverd is. Alleen….deze software weigert af te spelen en een Microsoft-window vraagt meteen of er een foutenrapport gestuurd kan worden. Ik denk zelf dat het te maken heeft met het feit dat Videowaves 4.0, wat ik heb, veel te oud is voor XP. Er staat op de MGI website dat 4.0 alleen geschikt is voor 98, 2000 en ME.
  Versie 5.5 bestaat al een tijdje maar daar kan je alleen naar upgraden als je versie 5 hebt.

  Het uitgebreide Photosuite 4.0 zit er ook bij, op een aparte CD.
  Als je die laadt, dan komt er alleen een window met internet-preferenties te voorschijn! (JA! Uit het startmenu ja!)

  Kortom een kat in de zak gekocht, qua bijgeleverde software dan. De camera is superscherp maar ik wil OOK die software erbij gebruiken!!!

  Zou ik bij Logitech nieuwere software-cd's kunnen eisen?

  Dit is toch gewoon een slechte levering? Op de verpakking staat dat het XP-compatible is, of bedoelen ze daar alleen de camera mee?
 • Waarschijnlijk bedoelen ze daar dus alleen de drivers van de camera mee, want die werkt nu immers onder xp? :grin:
  Met de software zou ik overigens even terug gaan naar de winkel. Als jou een computer met xp geleverd wordt, mag je ook verwachten dat je software erbij krijgt die onder xp draait…
 • Het is niet te geloven maar ik ben een oplossing voor Photosuite tegengekomen. Mijn internetinstelling/multimedia gewijzigd en Suite loopt nu als een trein.

  Op de homepage van MGI Software staat dat Windows XP Videowave 5.0 (!!!) volledig ondersteunt…dus hebben ze bij Logitech een leuk waardeloos kadootje bij de camera gedaan. Gelukkig is het avi-probleem ook opgelost: Deze camera verzend OOK in avi, net als die andere, maar deze films kunnen weer WEL aan de overkant bekeken worden…hoe dit kan weet ik niet maar het werkt in ieder geval.

  Morgen ga ik even Logitech bellen…
 • Logitech reageerde (zoals altijd) erg stroef en dinsdag zullen ze een antwoord geven omtrent de Videowave software…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.