Vraag & Antwoord

OS Windows

Programma voor slechts 1 gebruiker installeren in XP?

3 antwoorden
  • Mijn vader gebruik een Psion zakcomputertje, dat je kunt synchoniseren op je PC. Als ik de Psion software installeer wordt er een icoon op de desktop gemaakt dat My Psion heet en dat niet (zoals een snelkoppeling) te verwijderen is. Het is te vergelijken met 'Deze computer' in W98. Als XP toch meerdere gebruikers toelaat, kan ik dit programma dan niet voor één gebruiker installeren. Ik zit nu in mijn account ook met dit icoon en het zelf opstartende verbindingsprogramma. Alvast bedankt voor de hulp.
  • Het al dan niet voor alle of één gebruiker installeren, kan alleen als die functionaliteit in de software is ingebouwd. In dit geval wordt standaard de software voor alle gebruikers geïnstalleerd, niets aan te doen. Probeer de snelkoppeling op het bureaublad eens met tweakui weg te halen.
  • Ik heb door in mijn register te zoeken op "My Psion" en vervolgens deze sleutels domweg te deleten voor elkaar gekregen dat het desktopicon weg is. Beetje tricky misschien, maar het heeft gewerkt. In elk geval bedankt voor de info.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.