Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

HSP56 Micromodem geeft "geen kiestoon" in Win XP Pro NL

Admin-e-strator
2 antwoorden
  • In mijn laptop (Intel Mobile Celeron 600Mhz, 192Mb RAM, 10Gb harddisk) zit een intern HSP56 Micromodem. Ik heb Windows XP Professional NL geinstalleerd, het modem is gewoon zichtbaar, en lijkt ook te werken. Maar als ik probeer in te bellen krijg ik telkens de foutmelding "Bezig met openen van pooort… Fout: 680: Geen kiestoon". De stekkers zitten er (natuurlijk !) goed in, en er is wel degelijk een kiestoon. Als ik de optie "wachten op kiestoon" uitschakel dan krijg ik de melding dat er geen verbinding gemaakt kan worden met de externe computer (?). Het modem is geinstalleerd op COM3. Ik heb al geprobeerd het modem te verwijderen en vervolgens handmatig een modem toe probeer te voegen (Standaardmodem met 56000 bps / Generic 56K modem) dan kan ik deze alleen op COM1 installeren (???). Nu heb ik gelezen dat soortgelijke problemen op te lossen zijn door een nieuwe (Windows 2000) te installeren, maar dit lukt me niet. Ik krijg dan telkens bij het stuurprogramma bijwerken de melding dat de nieuwste driver al geinstalleerd is. Heeft iemand van jullie enig idee wat hier aan te doen is ? Graag jullie reactie, alvast bedankt !
  • ik mail je de oplossing!?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.