Vraag & Antwoord

OS Windows

welke PC (config) nodig?

5 antwoorden
  • Hallo, Mijn vriendin wil alleen maar Ms Office hebben en ook af en toe op het Internet. Ik heb 98SE dat ik wil installeren met IE 6.0 Nu nog een 2e hands PC kopen. Maar kan dat bv met een P200 zijn, moet dat een PII zijn, enz. Ik ben bang dat indien e.e.a. te oud is ik problemen met IE6 ga krijgen. Graag wat advies
  • Waar je op moet letten is het geheugen. Minimaal 64 Mb, beter is 128 Mb. Een Pentium I zal het wel doen maar zal toch wat traag werken. Een Pentium II of III moet wel voldoende zijn. Je kunt de 2e-hands advertenties ook napluizen op een wat nieuwer systeem, zonder veel extra's. Je hebt bijvoorbeeld niet een super grafische kaart nodig voor Office en Internet. Dit geldt ook voor geluid. Het hangt er verder ook vanaf hoeveel geld je wilt uitgeven. Bekijk gewoon veel advertenties want de prijzen verschillen nogal. Groetjes, Noztra.
  • Het is inderdaad wel belangrijk dat je voldoende geheugen aan boord hebt. Ik weet niet wat je wil besteden,maar misschien vind je hier iets; http://www.envirobyte.com/prijslijstmaart.htm Suc6.
  • Nooit een tweedehandspc kopen! Mensen doen hun pc meestal niet zomaar weg. Beter is om een nieuwe pc te kopen. De meeste bedrijven bieden wel van die afgeslankte pc`s aan. Even terugkomen op jouw vraag. Intel Celeron 500 of hoger 128 mb ram 8 mb interne videokaart geluidskaart 56 k modem
  • Dat is complete onzin. Er zijn legio mensen die hun oude PC inruilen waarna je zo'n PC vaak voor een fraktie van de nieuwprijs kunt kopen. Als je daar goed mee uit de voeten kunt, waarom zou je dat dan niet doen? Die nieuwe PC kan net zo goed kuren gaan vertonen, lees de PC bladen maar na. Hoe minder je uitgeeft aan een PC, hoe lager het risiko.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.