Vraag & Antwoord

OS Windows

windows xp

4 antwoorden
  • ik heb windows xp op mijn computer staan.en wil daarnaast ook nog windows 98 op mijn computer hebben kan dat ook.wie kan mij helpen??????
  • Deze vraag kan je beter stellen in het daarvoor bestemde forum. Ik zal em voor je verplaatsen. Op zich is het wel heel simpel, installeer windows 98 op 1 partitie. Vervolgens ga je Windows XP op een 2e partitie installeren en tijdens de installatie zal je de optie krijgen om een dualboot aan te leggen.
  • De oorspronkelijke vraag gaat uit van een al geïnstalleerde WinXP waar dan Win98 naast moet komen. Toegegeven, het kán wel, maar als je dat nooit eerder hebt gedaan, dan raad ik het sterk af. Veel beter om schoon te beginnen zoals Speedy dat beschrijft. En ik zou met Fdisk 3 partities maken, 1xWin98 1xWinXP en 1x een gedeelde DATA-partitie. Maakt ze het liefst wel allemaal FAT32 zodat je geen onderlinge problemen krijgt.
  • jah, ik mis dos ook, is dit niet onder XP te krijgen zonder heel win 98 te installen? (Alleen een dos prombt met ping is voor mij voldoende)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.