Vraag & Antwoord

OS Windows

Help... Messenger en .NET Passport..!

9 antwoorden
  • Windows XP: Eén keer Messenger aangemeld met een .NET Passport maar nu blijft het automatisch aangemeld worden als ik verbinding maak via Outlook Express! Alle vinjes zijn al weg waar ze weg moeten dus daar ligt het niet aan. Bij Gebuikersaccount en netwerkwachtwoorden beheren kun je de accounts weghalen door ze te selecteren en op Verwijderen te klikken, maar ook dat gaat niet... De sites van Microsoft zijn niet bereikbaar... Help.. Who knows??
  • Ik weet niet of je de instellingen bij Outlook Express zelf al hebt gecontroleerd, maar bij extra - opties en dan bij algemeen staat standaard een vinkje bij ''automatisch aanmelden bij Windows Messenger.'' Zet deze dan is uit en kijk of het probleem dan nog bestaat. Sorry, anders zou ik het ook niet weten.
  • Hai Praatpaal... alle vinkjes zijn al weg, zoals ik in mijn berichtje al schreef... Alleen trekt OE zich er niets van aan... Dank voor je reactie!
  • Kijk eens op [url=http://www.xp-anti-spy.de]xp-anti-spy.de[/url]. Dit Freeware-prog, gemaakt door de makers van WinXp, doet veel meer dan alleen het deactiveren van het auomatisch aanmelden van je messengeraccount.:wink: :wink:
  • Die site bestaat niet of de link klopt niet... Heb je ergens de goede? Wil datproggie ook wel eens proberen.
  • :oops: Had'm niet gechecked... Typ dit in je Start-Uitvoeren: http://www.xp-antispy.de/XpAntiSpy3.Dutch.zip Kan ik nu wel op jullie bord schijten??? :grin: :grin:
  • [quote:0b0b0e709f] Op 09-04-2002 20:56 schreef Martijn Verstappen: :oops: Had'm niet gechecked... Typ dit in je Start-Uitvoeren: http://www.xp-antispy.de/XpAntiSpy3.Dutch.zip [/quote:0b0b0e709f] Not Found The requested URL /XpAntiSpy3.Dutch.zip was not found on this server. Schiet lekker op zo :grin: [quote:0b0b0e709f] Kan ik nu wel op jullie bord schijten??? :grin: :grin: [/quote:0b0b0e709f] :???: mis ik iets?
  • Klopt, type de link in je Start-Menu en dan uitvoeren en het lukt wel!!! Toch??? :???:
  • Zit jij de hele tijd op F5 te klikken of zo??? Doet het echt niet. Wat bedoelde je nou met die ene opmerking?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.