Vraag & Antwoord

OS Windows

Mijn computer loop constant vast

3 antwoorden
  • Hallo allemaal Ik heb een AMD Athlon 1333Mhz met 256 MB SDRam, 40Gig(7200rpm) en een GeForce 2 MX onder de motorkap alleen loop dat pokke ding constant vast of loopt erg traag. Me harde schijf staat behoorlijk vol en ik heb hem opgedeeld in 2 partities: 1 C: met als besturingssysteem Windows ME (10 gig) 2 D: (30 Gig) Wie weet wat voor maatregelen ik kan treffen zodat me computer sneller loopt. Regelmatig defragmenteren en schijfcontrole maar zijn er nog andere manieren? En bieden programma's zoals Norton enzo ook een oplossing? zoja noem es enkele programma's die me kunnen helpen. Alvast bedankt Greetz Stefan
  • Een kan en klare oplossing is natuurlijk moeilijk te geven in zo'n geval. Heb je erg veel software geinstalleerd? En zit daar veel shareware tussen (met al dan niet spyware erbij)? Dan is dat natuurlijk al snel een probleem. Ik ben zelf altijd erg voorzichtig met het installeren van programma's op mijn "werk" PC. Op mijn klooi PC gooi ik alles erop, dan werkt vaak alleen formateren nog om de boel weer vlot te krijgen. Ook nog zo'n vreselijke tip: jouw systeem is ruimschoots voldoende om XP te draaien. Is wel het overwegen waard omdat je systeem (in de meeste gevallen) veel stabieler en sneller wordt dan met Windows ME.
  • Ik heb Xp al geprobeerd em het liep erg soepel en was tevreden totdat ik problemen kreeg met drivers en spellen en dus heb ik ME weer erop gezet.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.