Vraag & Antwoord

OS Windows

XP: auto-aanvullen & snel afsluiten

6 antwoorden
  • Twee vragen: Ik weet zeker dat ik in Win XP in kan stellen dat als ik iets typ in bijv. IE of OPEN window, het automatisch aangevuld wordt. Dus niet dat de opties eronder worden weergegeven, maar dat het zegmaar in het balkje zelf verschijnt. Probleem is dat ik niet kan vinden waar ik dit instel. Weet iemand waar ik dit kan vinden? Daanaast had ik in Win 98 altijd een snelkoppelling gemaakt naar rundll32.exe/user... oid, waarmee de pc in 1 keer werd afgesloten. Kan dit ook met XP? BVD Paul
  • Heeft windows dat niet bij de eerste keer invullen gevraagd? :smile:
  • IE, Extra, Internet-opties, Inhoud, Autoaanvullen. Bedoel je die?
  • Antwoord op vraag 2: ja dat kan: http://www.aumha.org/a/shtrstrtz.htm Cheers, Ben Jonson
  • In XP kun je het volgende doen, zowel vanaf het 'uitvoeren' boxje, als in een snelkopppeling: SHUTDOWN -s -t 01 Succes (mda TK)
  • Bedankt voor de afsluit oplossing! Over het autoaanvullen: het gaat mij er om dat de aanvulling al in het balkje komt te staan, en niet er onder. Met het gewone autoaanvullen komt er bij mij nl. een lijstje onder de balk met tips. Maar wat ik wil is dat als ik computertotaal.nl al heb bezocht, en ik tik 'comp' in, dat het automatisch aangevuld wordt met 'ertotaal.nl', en dat dat er niet onder komt te staan.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.