Vraag & Antwoord

OS Windows

Vensters maximaliseren.

6 antwoorden
  • Ik zoek nu al langere tijd naar de instelling in Windows XP om vensters initieel gemaximaliseerd te openen. In Outlook express b.v. opent een nieuw bericht altijd geminimaliseerd. Ik moet dan altijd op b.v. de menubalk dubbelklikken om het venster te maximaliseren. Dit moet toch anders kunnen. Wie geeft me de oplossing?
  • Het scherm dvm de randen groter maken (dus niet dmv het knopje maximaliseren) en vervolgens het scherm sluiten... Als het goed is wordt 'ie dan de volgende keer weer zo geopend. Ik vind dat trouwens maar een rare aktie van micro$oft. Want IE heeft precies dezelfde 'kuren'...
  • Record gevestigd, snel antwoorden!! Wel dom van me, om daar niet aan te denken. Bedankt. Het werkt.
  • 8 minuten... Nou dat moet sneller kunnen hoor :grin: Nee ik vind het dom van micro$oft dat ze zoiets niet erin geprogd hebben :roll:
  • Hier is je kans. Daar ben ik toch nog even. Ik meende me toch ook nog zo iets te herinneren. In Internet Explorer werkt deze truuk weer niet. Indien ik daar een geminimaliseerde pagina krijg en mbmvm het uittrekken van de randen maximaqliseer, komt hij volgende keer weer even vrolijk geminimalisseerd weer terug
  • Probeer het eens zo: Klik een hyperlink op een web-pagina met de rechter-muisknop aan. Kies "openen in nieuw venster" in het snelmenu. Ga nu terug naar het eerste scherm wat je geopend hebt (dus het scherm, waar je vandaan komt), en SLUIT het. Ga nu naar het door de hyperlink geopende venster, en sleep dit met de muisknop naar de grootte die je wilt. De maximaliseren knop hierbij NIET gebruiken, want dat is maar een tijdelijke instelling, en die wordt NIET onthouden. (DAT is de truuk). Hierna druk je de Ctrl knop in, houd hem ingedrukt, en sluit het venster. In het vervolg hoort nu elk nieuw venster dat je opent op de op deze wijze ingestelde grootte te openen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.