Vraag & Antwoord

OS Windows

Printer na opstarten steeds opnieuw aanmelden Deel 2

4 antwoorden
  • Helaas is mijn eerste post niet goed verwerkt door de database. Nogmaals de vraag dus: Na het opnieuw opstarten van de comp. moet ik elke keer in apparaatbeheer de poortinstellingen van de printerpoort veranderen voordat de HP 970 Cxi printer wordt weergegeven en functioneerd. Ik gebruik WinXPProf. + Pentium 4. Wie weet een oplossing? Alvast dank.
  • Is de vraagstelling niet duidelijk of weet niemand een oplossing? Ik vermoed dat het met de IRQ te maken heeft. Misschien reserveren in de BIOS?????? Graag reactie.
  • Welke instellingen heb je, en wat verander je daaraan? Bij mij (WinXP Pro) staat er bij de printerpoort voor LPT1 : never use an interrupt. Verder staat er bij Resources een vinkje voor 'Use automatic settings'. De printer (HP960C) werkt perfect. Groetjes, NoZtra.
  • De veranderingen die ik aanbreng in methode voor het filteren van bronnen (eigenschappen printerpoort)is een van de drie mogelijkheden ongeacht welke ik kies. Daarna wordt de printer weergegeven in aparaatbeheer en kan ik gaan afdrukken. Na opnieuw opstarten moet ik deze procedure telkens herhalen om te kunnen afdrukken. De instellingen worden dus niet bewaard.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.