Vraag & Antwoord

OS Windows

defragmenteren lukt zelfs niet in veilige modus zonder opsta

5 antwoorden
  • Beste mensen, zelfs in veilige modus (W98se) zonder config/autoexec/winini/systemini/opstart krijg ik bij defragmenteren 'inhoud van het systeem gewijzigd' en gaat 'ie weer opnieuw beginnen. Met ctrl-alt-del zie ik alleen explorer actief, maar in systeeminfo>softwareomgeving>actieve taken staan er dan nog een stuk of 6: kernel32,msgsvr32, mprexe en nog een paar. Ik vermoed dat een daarvan aan/uit/aan springt en mijn defragmentatie dwarsboomt. Hoe zet ik dat soort actieve taken uit om normaal onderhoud te kunnen plegen? Bij voorbaat dank voor de gouden tip. Boudje
  • Een van de grootste boosdoeners is de optie "snelzoeken" van ms-office. Als je die hebt geinstalleerd kun je hem deinstalleren via de office cd-rom, als je de setup draait. Meestal is het probleem dan verholpen. Groetjes, NoZtra.
  • Ik heb precies hetzelfde probleem, en ik zal de oplossing proberen! Maar hoe kom je bij systeeminfo > softwareomgeving > actieve taken ?? Via configuratiescherm ofzo?
  • Hmmm, ik had hetzelfde probleem, tot op heden niet opgelost !! Dit werkt wel: probeer eens te downloaden VoptMe van http://www.goldenbow.com/voptme.htm vr. gr. smeenk :wink:
  • [quote:f95dd2045d] Op 18-04-2002 10:30 schreef stefanpack: Ik heb precies hetzelfde probleem, en ik zal de oplossing proberen! Maar hoe kom je bij systeeminfo > softwareomgeving > actieve taken ?? Via configuratiescherm ofzo? [/quote:f95dd2045d] Dat vind je onder bureau-acessoires, als het onderdeel systeeminfo tenminste is geinstalleerd met de windows setup. Boudje

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.