Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Een heel raar probleem ( hoop voor een oplossing)

pwprenger
5 antwoorden
  • Hallo allemaal,

    ik ben een newbi op het forum maar niet in de computerwereld, maar toch heb ik de volgende vraag.

    Ik heb al sinds het begin van Windows XP, Windows XP geinstalleerd op mijn pc. Dit heeft nooit goed gewerkt na alle updates die er zijn gekomen en zelfs de originele cd gekocht! maarja mijn probleem is dat als ik spellen wil installeren of applicaties dat hij altijd vastloopt na zoveel procent of als hij bezig is met installeren dat hij plotseling opnieuw opstart. Ook als ik inlog op administrator start de pc opnieuw op als hij aan het installeren is. Ik hoop dat jullie een oplossing weten want ik ben ten einde raad!!

    met vriendelijke groet,
    peewee prenger
  • Kun je iets meer vertellen over de pc, over eventuele conflicten binnen Apparaatbeheer, de software die je probeert te installeren?

    Ik heb namelijk op geen van de +- 6 XP pc's die ik bestier, deze ervaring. Nu heb ik ook nergens spelletjes op staan, maar toch.

    groetjes Edmond
  • Dit hoeft niet perse met Windows XP samen te hangen. Installeer Win98SE eens en kijk of als hij nog steeds deze storing veroorzaakt.
    Zo ja dan ligt het niet aan de software maar aan je hardware, een overklokte grafischekaart, gammele of te kleine vermogen voeding (voor PIV/Athlon minstens 300 Watt), overbelaste CPU, kapotte PCI kaart(modem, netwerkkaart, enz).
  • Inderdaad, probeer het zeker ook eens zonder XP en met bijvoorbeeld 98SE.

    mvrgroet Edmond
  • Ik had hetzelfde probleem. Nieuwe bios geflashd, hoewel het een splinternieuw mobo was (MSI K7T266 PRO2), en alle problemen waren plotsklaps verdwenen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.