Vraag & Antwoord

OS Windows

Automatisch opstarten programma's uitschakelen

7 antwoorden
  • Hoe kan ik in Windows XP ervoor zorgen dat programma's niet automatisch opstarten? Thanxx
  • Bij uitvoeren msconfig in typen. (tenminste bij XP weet ik niet zeker bij alle ander Windows werkt het wel, gewoon proberen dus :smile: ) JHe kunt bij het tabblad opstarten programmas aan of afvinken. Je hoeft in principe alleen explorer en systemtray te laten staan. Succes :grin: Greetz Marcel
  • Eigenlijk probeer ik het opstarten van een trojan horse te voorkomen. Ik heb de trojan horse al verwijderd, maar ergens staat nog iets dat het elke keer als ik Windows XP start moet gaan opstarten. Volgens mij kan ik dat niet uitschakelen door msconfig te gebruiken.
  • Als het niet lukt om de trojan horse te verwijderen in het opstartmenu dan kan je het volgende doen: * Ad-aware laten zoeken. * opnieuw formateren/installeren Windows(schone installatie). Om te voorkomen dat je een Trojan Horse op de computer krijgt het programma ZoneAlarm http://www.zonelabs.com installeren. Tevens een goed anti-virus programma met de mogelijkheid van automatisch updaten via internet (anti-virus definities). Suc6.
  • Wat gebeurt er als ik de volgende zaken weg vink in msconfig: setup item command rundll32 rundll32.exe tweakui.cpl etc... rundll32 rundll32.exe NvQTwk,NvCplDaemon initialize en wat betekenen ze?
  • Ik denk dat de trojan horse dan ook in je register staat. ga naar uitvoeren. dan naar bewerken en dan zoeken. typ de naam van de trojan horse in en elke keer als er iets gevonden wordt verwijder dat dan.
  • Ik denk dat de trojan horse dan ook in je register staat. ga naar uitvoeren. dan naar bewerken en dan zoeken. typ de naam van de trojan horse in en elke keer als er iets gevonden wordt verwijder dat dan. (aleen de betreffende sleutel en niet de hele map

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.