Vraag & Antwoord

OS Windows

Wie weet waar deze files (c:\windows\fffe*.tmp ) vandaan kom

6 antwoorden
  • Hi, Wie kan mij vertellen waar deze files vandaan komen. In de C:windows dir komen tientallen files voor met namen als fffeadbb_{0D000820-2CE0-11D5-B2A8-0001021C5732}.tmp Alle beginnen met fffe en zijn ongeveer 0 bytes groot. Het OS is windows 98 met office Zelf dacht ik eerst aan FastFindFiles maar helaas Groetjes. Andre <font size=-1>[ Dit bericht is bewerkt door: belgarion1 op 2002-04-24 14:20 ]</font>
  • Ja, dat zou ik nou ook wel eens willen weten. Ik kwam er vorige week achter dat er in mijn Windowsmap ook een miljard van die krengen staat. .tmp-Bestanden wis ik meestel zonder veel plichtplegingen, maar dit is natuurlijk wel de Windowsmap :sad:
  • Zie: [url]support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;q221438[/url]
  • .tmp bestanden zijn temporary files. Windows maakt deze aan voor tijdelijk gebruik voor verschillende doelstellingen. gewoon verwijderen.
  • Blijkbaar heb je niet de moeite genomen om die bovenstaande link te volgen, want dan zou je die opmerking niet hebben gemaakt. In dit specifieke geval is het dus niet Windows, maar Office die deze bestanden aanmaakt. Windows zal .tmp bestanden normaal gesproken wel in de Temp-map plaatsen.
  • Bedankt! Ik begrijp overigens niet helemaal wat die machine debug manager doet. Heeft dat ding echt nut vraag ik me af. Het ding debugt scriptjes als ik het goed begrijp. Maar op mijn computer mag Office helemaal geen scriptjes uitvoeren :evil:.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.