Vraag & Antwoord

OS Windows

Search Provider Internet Explorer

3 antwoorden
  • Klopt het dat IE als search provider standaard MSN heeft en niet zoals ik dacht een van je internet provider. Even wat uitleg, als ik een www adres in tik wat de search provider niet kent krijg ik die van MSN. Kun je dat in IE veranderen of zit je vast aan MSN.
  • [quote:4f5d073066] Op 26-04-2002 1:59 schreef ODF: Klopt het dat IE als search provider standaard MSN heeft en niet zoals ik dacht een van je internet provider. Even wat uitleg, als ik een www adres in tik wat de search provider niet kent krijg ik die van MSN. Kun je dat in IE veranderen of zit je vast aan MSN. [/quote:4f5d073066] Dat is normaal. Met dit registerbestand verander je bijvoorbeeld je standaard zoekmachine in Google.com (een goed idee, trouwens): [b:4f5d073066]REGEDIT4 [HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain] "Search Page"="http://www.google.com" "Search Bar"="http://www.google.com/ie" [HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftInternet ExplorerSearchURL] ""="http://www.google.com/keyword/%s" [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftInternet ExplorerSearch] "SearchAssistant"="http://www.google.com/ie"[/b:4f5d073066] En hier twee artikelen: [url=http://www.winguides.com/registry/display.php/957/]Change the Default Internet Explorer Search Page[/url] [url=http://www.winguides.com/registry/display.php/1050/]Change the Search Assistant in Internet Explorer[/url]
  • Dank je. Nou blijft nog een vraag onbeantwoord, heeft je provider niet zo'n eigen Search Assistant, misschien is die sneller. Ik zal Google opgeven in mijn registry.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.