Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows-ME verkenner

5 antwoorden
  • Wat zijn dat toch voor Wise Guys die op het forum op een normale vraag antwoord geven waar je geen bliskem mee opschiet??(Eddey ouwe rot en Wim S ouwe rot? Ik had duidelijk aangegeven dat ik Windows-ME gebruik en dat ik graag als ik de verkenner open start met "mijn computer" scherm ipv Mijn Documenten!! In de eigenschappen kan ik het doel wijzigen, daar staat C:Windowsexplorer.exe en alles wat je daar achter tikt wordt als fout aangegeven. In het vak beginnen met staat c:_restore, ook dat kun je weghalen maar zoinder resultaat. In de Verkener staat als adres d:Mijn documenten" en ook dat is niet aan te passen voor een volgende opening want dan staat er weer hetzelfde. Graag een antwoord waarmee ik verder kom, of geen. Er moet toch wel iemand tussen die 130.000 leden zitten die er iets van af weet. Bij voorbaat dank.
  • Als je nou eens gewoon achter explorer.exe intikt: c: (met spatie ervoor dus), dan kom je gewoon in 'deze computer'
  • een duidelijk antwoord rot me van je pc af en zet win98se of xp er op. win me is het slechtste os wat microsoft ooit uitgebracht heeft.:sad:
  • Om 'Deze computer' te openen: %SystemRoot%explorer.exe /n,/e, Om schijf X te openen: %SystemRoot%explorer.exe /n,/e,X: Wanneer het niet werkt kun je proberen om %SystemRoot% te vervangen door b.v C:windows Edit: Dit heb ik net ff via de zoekfunctie van het forum gevonden. Dat had je zelf ook kunnen doen in plaats van gaan zeiken dat de antwoorden van anderen niet goed zijn! <font size=-1>[ Dit bericht is bewerkt door: Sjoerd Boerhout op 2002-04-27 21:22 ]</font>
  • [quote:69eae41ade] Op 27-04-2002 21:10 schreef plextor: een duidelijk antwoord rot me van je pc af en zet win98se of xp er op. win me is het slechtste os wat microsoft ooit uitgebracht heeft.:sad: [/quote:69eae41ade] Heb je helemaal gelijk in, maar das geen antwoord op z'n vraag. :grin:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.