Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows 98 SE kan ik niet herinstalleren

Anoniem
drupke
2 antwoorden
 • Het is weer eens zover: invalid fault in explorer, please reinstall windows..
  Nou vooruit dan maar.. het probleem is alleen dat als ik de win98 startup floppy erin doe, daarvanaf opstart (met cdrom support ofcourse) en vervolgens setup draai vanaf de cdrom zegt ie doodleuk dat er niet genoeg schijfruimte vrij is op de harde schijf.. en dat terwijl er nog bijna 4gig vrije ruimte op staat (het is een 5,7gig schijf). Voor de volledigheid zegt ie er dan ook bij dat station d ook te weinig ruimte heeft (die heeft maar 0,2mb vrij volgens setup, terwijl volgens dir en chkdsk er 125mb vrij is). Extra frustrerend is dat ie er ook nog bij zegt dat er 21mb nodig is om windows te installeren. Nou, ik heb dat in 200-voud voor m klaarstaan op c dus ik weet niet wat ie loopt te zeuren..

  Het ziet er naar uit dat er niets anders op zit windows maar weer eens hardhandig de les te lezen en een fdiskje ertegenaan te gooie'n, ik heb daar alleen niet zo'n zin in.. ben ik toch weer een hele dag zoet met opnieuw installeren van windows en alle programma-zooi die erop hoort..

  Als iemand weet hoe ik me hier een beetje uit kan redden hoor ik dat heel graag!

  Alvast bedankt,
  Danny
 • Intypen [b:58ac39952b]setup /id[/b:58ac39952b]. Slaat de diskcheck over. Zie http://www.windowsreinstall.com/install/setupswitches.htm

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.