Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Alles uitschakelen

Anoniem
Edmond Varwijk
3 antwoorden
 • Hallo,

  Weet iemand of het ook mogelijk is dat je na het afsluiten van Windows niet alleen de pc automatisch uit laat gaan, maar ook de monitor en de boxen? Dit lijkt me echt erg handig, en bij een andere pc ging bij mij altijd de monitor ook automatisch uit, maar nu niet meer.

  Ik ben bang dat dit aan je configuratie ligt, en niet aan Windows, maar toch…

  Andere mogelijkheid: er zijn van die stekkerdozen die er voor zorgen dat alle daarop aangesloten apparaten aangaan als je een bepaald apparaat aanzet (en ze gaan dan ook weer uit als dat apparaat uitgaat). Is het hier niet mee mogelijk dat je je pc het 'hoofdapparaat' maakt, en dat dan alles uitgaat als deze automatisch afsluit. Zou dit werken?


  Paul
 • Bij je andere PC zat je monitor waarschijnlijk doorgelust via de voeding van je PC, dus PC uit - monitor uit. Als je graag wil dat alles uitgaat, kun je inderdaad een stekkerdoos nemen met een hoofdschakelaar, of je zorgt dat al je pc apparatuur op een doos zit, en trekt de de stekker uit het lichtnet. Bijkomend voordeel hiervan is, is dat bij een eventuele bliksem-inslag, je apparatuur niet wordt beschadigd.
 • Als je de hele zooi(?) in een keer wil aanzetten moet je inderdaad wel zo een met schakelend hoofdapparaat nemen(dure jongens)

  [ Dit bericht is bewerkt door: FlvanSon op 2002-05-02 23:33 ]

  Ehhh…
  Uitzetten kan niet met zo'n ding :grin:

  [ Dit bericht is bewerkt door: FlvanSon op 2002-05-02 23:38 ]

  :oops:

  [ Dit bericht is bewerkt door: FlvanSon op 2002-05-03 00:04 ]

  [ Dit bericht is bewerkt door: FlvanSon op 2002-05-03 00:08 ]

  De ?slimme? stekkerstrip voor computers en aanverwante apparatuur. Automatisch, zonder geïnstalleerde driver herkenning of de pc in- of uitgeschakeld is. Door een actief schakelelement wordt de aangesloten apparatuur van het net losgekoppeld én verbruikt zo geen stand-by stroom meer.
  Technische spec.: 230 V · Schakelvermogen 3600 W · Aansluitingen voor 3 op de computer aangesloten apparaten, waarvan 2 gestuurd, 1 ongestuurd, alsmede een USB-poort aansluitbus · Afm. (lxbxh) 90 x 40 x 83 mm · Kleur zwart.

  Zo dan :wink:

  [ Dit bericht is bewerkt door: FlvanSon op 2002-05-03 00:17 ]

  Of deze:
  Dit is het ideale schakelelement voor alle pc-toepassingen. Behalve de Master-slave-functie, die na het inschakelen van het hoofdtoestel (master) automatisch alle andere toestellen (slaves) inschakelt, zijn een hoogspanningsbeveiliging en een netfilter geïntegreerd.
  Master-slave-module: Met een instelregelaar voor de doorlaatdrempel en een controledisplay voor de schakelstatus.
  Hoogspanningsmodule: Met beveiliging voor zwakstroom en functiedisplay. 2-polige regelschakelaar voor de hele stekkerdoos.
  Netfilter: Lost snelle spanningspieken afhankelijk van de frequentie verschillend op. De curve op de stekkerdoos laat het verloop van de filtering zien.
  Technische spec.: 230 V · 4 A (max. 920 W) · 6 slaves aansluitingen, 1 master aansluiting · Zekering (4 A verwisselbaar) · Bevestigingsgaten op de achterkant · Leidingkastje om toevoersnoer in te bewaren · Aansluitkabel 1,5 m (H05VV-F 3G1,5) · Kleur kanaal: antraciet · Kleur inzetstukken: rood.

  (met dank aan conrad.nl :grin: )


  [ Dit bericht is bewerkt door: FlvanSon op 2002-05-03 00:41 ]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.