Vraag & Antwoord

OS Windows

Problemen met instaleren van internet onder win2000 server

5 antwoorden
  • op mijn win2k server zou ik graag willen internetten voor updates van windows maar dit wil niet lukken. met win2k server moet je toch gewoon je internetverbinding hetzelfde instellen als bij win2k pro?
  • Inderdaad, er is geen verschil met dat stuk met Win2kPro. Je kan alleen je station nog beter dichtimmeren als met Pro. Dus als je hem gewoon standaard heb ingesteld met verder geen opties (dus alleen een member-server) zijn er geen problemen. Pas als je hem als DNS-server heb ingesteld zijn er wat extra problemen.
  • maar als ik mijn verbinding heb ingesteld dan doet het het juist niet, komt dat omdat ik adsl heb ofzow?
  • Het kan zowiezo niet liggen aan wat voor internet-connectie je hebt. Het ligt er alleen aan wat je hebt ingesteld nadat je Win2kserver heb geinstalleerd. Als je geen dcpromo gedraaid heb dan kan je inderdaad krijgen dat je niet het internet op kom. Dus dan moet je toch eerst meer info geven wat je precies heb gedaan NA de standaard installatie van Win2kserver
  • Ook nadat je je server hebt gepromoveerd, moet het instellen van je server voor internet geen enkel probleem zijn. Ik snap niet wat daar voor extra problemen bij komen kijken. Je moet ook een Windows 2000 server hetzelfde in kunnen stellen als Windows 2000 professional.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.