Vraag & Antwoord

OS Windows

xp installatie loopt vast

6 antwoorden
  • Ik wil winxp pro installeren op een p3 450. dit is al eens gelukt, maar nu loopt de installatie vast op het moment dat hij de bestanden laadt voor de installatie. ik krijg een zwart(dos) scherm en kan voor de rest niets meer doen. ik heb win98 nu geinstalleerd en daarover xp geprobeerd, maar ik houd nog steeds hetzelfde probleem. wat kan ik hieraan doen
  • Bij mij is het ook vaker gebeurd tijdens de installatie van XP dat ie van zelf herstarte alsof je op reset drukte. Het beste is gewoon een schone instal te doen en dan moet het goed gaan. GREEZT Stefan
  • Dat hoeft dus niet altijd... Enne windows herstart idd wel vaker tijdens de installatie. Dat is meestal als ie drivers aan het installeren is voor de hardware. Heb je geen hardware gewijzigd na die andere installatie van XP? Als alles nog precies hetzelfde is zou ik het zo 123 ook niet weten. Als het niet echt noodzakelijk is XP te draaien zou ik het lekker bij 98 houden. Dat draait veel sneller op een 450.
  • Bios defaults laden wil ook wel eens helpen.
  • Ik heb de biosinstellingen weer op defaults gezet en daarna de nodige instellingen weer teruggezet, maar dit hielp niets. Het is me nu gelukt dmv het lock commando om xp te installeren.
  • Heb ook dit probleem gehad. Probleem werd bij mij veroorzaakt door geluidskaart en modem. Als je deze verwijderd voordat je XP installeert, gaat het wel goed. Na installatie, kaarten weer terugsteken en installeren. Heb hiervoor Microsoft gebeld, en volgens hun was dit een bekend probleem.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.