Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

ISDN-snelheid onder WinXP na RVS-COM Plus 3.0

Anoniem
OTC
1 antwoord
 • Hallo meedenkers,


  Ik heb een ISDN-probleem dat nog steeds niet is opgelost. Ik heb de vraag eerder gesteld in een forum, en daarop kwamen wel reactie waaruit bleek dat meer mensen met dit probleem kampen, maar oplossingen brachten die reacties niet.
  Ik heb een XP-machine met daaraan een Smartvox USB met capi 2.0. Dit werkt zoals het nog nooit heeft gedaan op wijlen mijn W98 machine. Maar met de Smartvox werd RVS-com Lite 1.51 meegeleverd en dit programma werkt niet onder WinXP. Omdat ik zeer gecharmeerd was van de mogelijkheden van dit programma heb ik RVS-Com 3.0 gekocht bij de leverancier.
  De installatie daarvan verloopt netjes, de oude versie wordt verwijderd, de deel-toepassingen die niet meer werkten als versie 1.51 doen het weer allemaal goed. Maar als ik nu verbinding maak met internet, dan lukt dat wel (met veel vertraging, alsof er een gewoon 2400-analoog modem aanhangt en een mededeling tussendoor over aanmelden op netwerk) is de verbinding gezakt van 64 kbps naar 2,4 kbbs (dat het ISDN is meld Windows zelf in de taakbalk). Dat is een effect waar ik natuurlijk niet op zit te wachten. Van de fabrikant heb ik nog geen oplossing mogen vernemen.

  Het is nu dus kiezen tussen een goede ISDN-verbinding met een maar gedeeltelijk werkend RVS-programma òf een goed werkend, apart aangeschaft RVS-COM met een superslechte ISDN-verbinding.

  Is er iemand die mij kan vertellen hoe ik de snelheid weer op peil kan krijgen? Met andere woorden: hoe kan ik van een ISDN-modem de maximale snelheid weer op peil brengen nadat een programma dit 'spontaan' naar beneden heeft geschroefd.

  Groeten,

  GeePee

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.