Vraag & Antwoord

OS Windows

blanco pagina uit printer

Anoniem
anton11
4 antwoorden
 • OS: XP home edition
  Printer: HP Deskjet 840C

  Op gezette tijden, niet altijd en ik kan het ook niet op commando reproduceren komt er zomaar een blanco pagina uit de printer. Ik heb de nieuwste drivers geïnstalleerd, printer verwijderd, opnieuw geïnstalleerd, maar het probleem blijft. Heeft iemand dit ook wel eens gehad en weet iemand misschien waar dit aan zou kunnen liggen? Ik kan er geen touw aan vast knopen.

  alle raad is welkom
 • Zomaar? Geheel spontaan? Out-of-the-blue? Ben je dan nog wel steeds met hetzelfde bezig als dit gebeurt? Scan je PC ook eens op trojans/virussen en ander gespuis.

  Cheers,
  Ben Jonson
 • Kijk eens in msconfig of dat er niet een of ander vaag progje de oorzaak is: klik op start, uitvoeren typ dan msconfig en kijk dan in opstarten. (wel opletten wat je uit zet!)
  succes
 • Ik zou gaan spelen met Peripheral Settings in je BIOS, en dan uiteraard met name met de parallelle poort. Deze kan ingesteld staan op BiDirectional of Normal of ECP/EPP en dergelijke. Misschien staat ie op Bidirectioneel terwijl die DeskJet dat niet lekker ondersteunt? Ofzoiets. Probeer het eens!

  Of, wat ook kan: ik lees dat je XP gebruikt, misschien moet je in apparaatbeheer bij de Eigenschappen van je LPT1: het vinkje weghalen bij Enable Legacy PnP Detection…

  Succes ermee..

  _________________
  Ik weet het hopelijk misschien bijna helemaal 100 procent zeker denk ik.

  [ Dit bericht is bewerkt door: EnZynko23 op 2002-05-13 11:02 ]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.