Vraag & Antwoord

OS Windows

Quick Launch Bar voor elke Windows 2000 gebruiker hetzelfde

Anoniem
roy_startpag
3 antwoorden
 • Ik heb op een computer Windows 2000 geïnstalleerd. Dit is omdat ik bezig ben met een standard ghost-image voor mijn stagebedrijf, zodat we niet op iedere PC steeds opnieuw Windows 2000 moeten installeren. Na installatie heb ik als Administrator ingelogd en programma's geïnstalleerd + getweakt etc.

  Ik heb dat allemaal zo gedaan dat als je als een andere user inlogd hetzelfde startmenu, desktop indeling, programma's enz krijgt. Dat houdt dus in dat ik het een en ander gekopieerd heb naar de map "C:Documents and SettingsAll Users".

  Ik heb ook als Administrator vele links in de Quick Launch Bar aangemaakt. Ga ik nu als andere User inloggen dan krijg ik een andere Quick launch bar. Ik heb geprobeerd om die map waar die snelkoppelingen in staan van de quick launch bar te kopieren naar de map "C:Documents and SettingsAll Users" maar ook dat haalt niks uit. Ik krijg het niet voor elkaar om ervoor te zorgen dat iedere willekeurige gebruiker die inlogd op het systeem te voorzien van dezelfde quick launch bar.

  Ik wil niet voor elke gebruiker opnieuw een quick launch bar aanmaken. Is er een manier om dit te doen wat ik wil? Of is dat onmogelijk? Of is er een een of ander tooltje waarmee je dit kunt doen? Of misschien wel via het Register?
  Weten jullie het?

  [ Dit bericht is bewerkt door: roy_startpag op 2002-05-14 12:31 ]
 • ga naar c:windowsall userquick luanch en pas het daar aan
  :smile: dacht ik
 • Bij mijn (werk) w2k staat quicklaunch alleen in usermaps: in allusers en defaultuser komt ie (nog) niet voor. moet je misschien in grouppolicy oid iets aanpassen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.