Vraag & Antwoord

OS Windows

Hellup!! PC alleen in Veilige modus!

5 antwoorden
  • Nadat ik m'n pc niet volledig heb opgestart, wil hij nou alleen nog in Veilige modus opstarten. Wat is er aan de hand? En hoe kom ik hier vanaf?! Hellup!! :smile:
  • misschien moet je ff bij systeem kijken, en kijk of daar fouten zijn en oplossen en anders windows op nieuw installen helpt altijd. :smile:
  • je hebt je pc niet volledig opgestart...? :grin: Windows WIL inderdaad bij de eerstvolgende herstart graag dat je in Veilige Modus opstart, dit is natuurlijk niet verplicht :smile: De cursor in het tijdelijk automatisch verschijnende opstartmenu staat idd standaard op Veilige Modus. Jij bedoelt, dat wanneer je op dat moment met de pijltjestoetsen naar de bovenste optie (Normaal) loopt, er een &lt;Enter&gt; op geeft dat ie dan nog niet opstart???? In dat geval zou ik hem inderdaad in Veilige Modus laten doorstarten, netjes afsluiten en nog een keer opstarten. Als het goed is start ie dan wel weer normaal op, tenzij er echt iets mis is. De map C:WINDOWSTEMP hernoemen en opnieuw aanmaken (oftewel leeggooien dus) wil ook wel eens helpen. _________________ Ik weet het hopelijk misschien bijna helemaal 100 procent zeker denk ik. <font size=-1>[ Dit bericht is bewerkt door: EnZynko23 op 2002-05-14 23:33 ]</font>
  • Hi; probeer anders in die veilige modus eens een scandisk te doen? Misschien lost dit iets op. Succes
  • Het zit dus zo: Ik heb tijdens 't booten de stekker er uit getrokken :smile:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.