Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows XP installatie

4 antwoorden
  • Mensen, wat is nu beter, ik heb Windows XP Pro, kan ik nu beter een upgrade via Windows 98 doen of kaal WinXP Pro installeren? Heeft er iemand verder ervaring met DDR/333 PC-2700 geheugen i.s.m. een MSI KT3 Ultra bord? Hopend op een spoedige reactie
  • Het voordeel van een upgrade is dat netwerk instellingen bewaard blijven. Maar persoonlijk ben ik nogal wat problemen tegen gekomen met upgrades. :smile:
  • Nou, ik heb namelijk een probleem met een kale installatie, waardoor ik sommige programma's gewoon niet kan installeren, terwijl dat wel kan met een systeem waarbij ik geupgraded heb, hebben meer mensen hier problemen mee gehad?
  • Als je een programma in WinXP niet (of moeilijk) kunt installeren, dan is daar vast wel een reden voor. En het lijkt me niet echt verstandig op zo'n programma dan via een upgrade aan WinXP op te dringen, want dat is vragen om problemen. Als een programma zelfs via de Wizard Programmacompatibiliteit niet wil werken, dan zou ik ofwel dat programma niet meer gebruiken ofwel met een dualboot Win98/WinXP werken.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.