Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

winxp en GIROTEL (bericht in comp totaal peter kruger)

Anoniem
Hans Walta
7 antwoorden
 • Alweer iemand? die niet kan girotellen met winxp of nog steeds iemand.
  De postbank doet zich er gemakkelijk vanaf: geen xp aanschaffen of overstappen op online bankieren.
  Hier heb ik een aantal bezwaren tegen waaronder een belangrijke voor mij: ik houd de inkomsten en uitgaven bij via davicash en dat is dan niet meer mogelijk. Maar goed,

  Nog steeds kan ik niet girotellen met versie 2.1 in winxp met een EICON DIVA ISA 2.01 ISDN kaart. Alles wat er in dit forum staat al geprobeerd.
  Is er iemand die ook een Eicon diva 2.01 heeft in combinatie met XP?
 • heb je al de laatste C!T gecheckt? hier geeft iemand als advies:

  als modem moet je kiezen ISDN Custom Configuration, kies als baudrate 28800. Zet de modeminstellingen op 8 databits, geen pariteit en stopbits op 1. In het configuratiescherm moet je bij de eigenschappen van ISDN Custom de volgende string toevoegen:
  ATS31=7;S51=0(nul)

  wellicht werkt het!
 • Zie de titel dit gaat over dat bericht.

  Hoe moet ik dat soort modem kiezen met een ISDN eicon diva isa 2.01?
 • Welke bladzijde staat dat bericht?

  Banken zijn erg laks in het reageren op softwareproblemen van hun klanten. Mijn ervaringen met AbnAmro Homenet zijn al even triest. Misschien is online bankieren dan nog niet eens zo een gekke optie, al laat ik mij er voorlopig ook nog niet toe overhalen. Per 1/1/2003 dwingt men mij simpelweg over te gaan door het hele telebankieren dat niet online gebeurt, te stoppen. Lekkere jongens…

  mvrgroet Edmond
 • dit bericht staat op bladzijde tachtig van de C!T, in de rubriek tips en tweaks. Ik kan zeker de mening delen dat banken waardeloos zijn met het updaten van hun software, girotel is af en toe echt rampzalig..
 • [quote:bbb9796052="surfer"]Zie de titel dit gaat over dat bericht.

  Hoe moet ik dat soort modem kiezen met een ISDN eicon diva isa 2.01?[/quote:bbb9796052]

  ik denk dat je dit of in girotel kan kiezen, uit de lijst met modems ofzo, of je kan in winxp een ISDN custom configuration aanmaken, ik weet het zelf niet, ik heb geen win xp.
 • Je moet het virtuele modem van C-fos downloaden. die lost het probleem op dat girotel jouw isdn modem niet kan vinden. Ik weet zo gauw het adres niet, maar zoek even op c-fos en dan vind je het zo.
  Heb hiermee mijn girotel/isdn probleem opgelost, gegarandeerd!!
  Trudy

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.