Vraag & Antwoord

OS Windows

windows messenger verwijderen onder XP pro

7 antwoorden
  • Hoe kan ik ook al weer windows messenger verwijderen? Het is me al eens gelukt maar na een nieuwe instalatie weet ik niet meer hoe ik het gedaan heb.
  • [quote:01d2ef4ca6="j.spiljard"]Hoe kan ik ook al weer windows messenger verwijderen? Het is me al eens gelukt maar na een nieuwe instalatie weet ik niet meer hoe ik het gedaan heb.[/quote:01d2ef4ca6] verwijderen uit program files en dan alle verwijzingen in het register verwijderen
  • Zorgen dat je verborgen systeembestanden in de verkenner kunt zien. Vervolgens ga je naar Windows\inf en je maakt een backup van sysoc.inf. Open het originele bestand, verwijder alle vermeldingen van "hide" en sla het bestand op. Je kunt nu bij add/remove software, windows components (o.i.d.) Messenger selecteren en verwijderen.
  • Zoals Brigitte zegt is optie 1, optie 2 is het DL van [url]http://www.xp-antispy.de/[/url], (FreeW) hierin zitten wel meerdere handige features, ook bv de autostart van messenger uitschakelen, mediaplayer, enz.. SFYS. MV 8)
  • Typ deze regel in bij Uitvoeren: RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection c:\windows\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove
  • [quote:d799d0ba60="FTD"]Typ deze regel in bij Uitvoeren: RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection c:\windows\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove[/quote:d799d0ba60] En daana via bv: Deze Computer, programma's installeren of verwijderen, staat messenger tussen te verwijderen program files. Mzzl.Mv :o
  • Ja, dat antispy proggie is toch wel het handigst :D Dowloaden dude. Greetz Fat32 8)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.