Vraag & Antwoord

OS Windows

CDR ondersteuning met Windows XP ?

7 antwoorden
  • Ik heb gehoord dat als Windows XP op de PC is gezet, dat er meteen een mogelijkheid is om CDR's te te gebruiken. Of moet dat CD-RW zijn? Ik gebruik het programma inCD met mijn CD-RW's. met Windows ME. Hoe gaat het dus in z'n werk ? Iemand ervaring? Moet ik soms toch alles op mijn HD naar een CDR back-uppen ipv CD-RW ? Ik ga binnenkort Windows XP er op zetten. Thx. :-?
  • [quote:59fd151b70="Marty Le Roy"]Ik heb gehoord dat als Windows XP op de PC is gezet, dat er meteen een mogelijkheid is om CDR's te te gebruiken. Of moet dat CD-RW zijn? [/quote:59fd151b70] Ik snap de vraagstelling niet helemaal maar ik probeer toch een antwoord te geven. Binnen XP zit een brandprogramma. Zodra je een CD in je brander stopt wordt al gevraags of je een CD wilt branden. Ondersteunt zowel CDR en CDRW. Persoonlijk vind ik het maar niets, omdat er niet echt veel mogelijkheden mee zijn. Veel suc6. :evil: MajinBuu :evil:
  • OK. Je snapte het niet maar begreep het wel :lol: Ik vermoedde al zoiets dat het weinig zou voorstellen Tnx
  • Het is idd aan te raden gewoon een brandprogramma te gebruiken en niet die ingebouwde in XP. Schakel die ingebouwde wel even uit om problemen te vermijden. Kijk in de verkenner bij de eigenschappen van je brander (tabblad opnemen) en verwijder het vinkje bij "Op dit station mogen opnames worden gemaakt."
  • BEDANKT. Nu weet ik zeker dat Nero er op gaat. De nieuwste versie heb ik al klaar staan. :P
  • Die is idd stukken beter dan die van XP. Heb hem zelf ook :) En die gaf errors door die van XP. Vandaar de tip
  • Ik heb ook de inCD voor XP. Momenteel gebruik ik deze ook al onder ME. Werkt prima ! :P

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.