Vraag & Antwoord

OS Windows

Problemen naar installatie van Kazaa

9 antwoorden
  • Ik ben al bij verschillende mensen langs geweest die problemen hadden met de internet verbinding via de kabel. Op al die pc's stond Kazaa geinstalleerd met de spyware zoals NEW.NET en op die pc's draaide het internet gewoon niet meer, het lijkt wel of hij niet eens meer een verbinding zoekt. Ik heb pas ook geprobeerd bij iemand NEW.NET te verwijderen en daarna werkte het internet niet meer dus ik denk dat het daar mee te maken heeft. Weet iemand een oplossing voor dit probleem, ik heb al geprobeerd om windows er over heen te zetten, spyware removal programma's gedraaid enz... Alvast bedankt
  • Als ik jou was zou ik Kazaa-lite gebruiken!!!!! Alle spy- en adware is eruitgehaald. :D Download versie 1.6.1 hier: http://130.89.87.79/public/kl161.exe Wel eerst even de "gewone" uninstallen!!!
  • Nogmaals: zie de Telegraaf van vandaag!
  • Gebruik ad-aware om spyware op te sporen. En de online virus scanner van Panda haalt ook je Kazaa virus eruit.
  • Precies, die Panda is idd zeer accuraat!
  • Norton verwijderd het Kazaa-virus ook sinds vandaag. 8)
  • Ja, maar New.Net heeft niets met de Worm.Kazaa.Benjamin te maken. Zo verwijder je New.Net: - Ga naar Start/uitvoeren, en type Msconfig, en klik 'OK'. - Ga naar het tabblad 'Opstarten', en verwijder het vinkje bij New(Dot)Net . - Bevestig met OK, sluit Msconfig af, en start Windows opnieuw op. Nu start het progje niet meer op, en ben je er dus eigenlijk al vanaf. - Ga vervolgens naar Configuratiescherm/software, en verwijder New.Net application. Staat 'ie daar niet, doe je het volgende: - Ga naar Zoeken/bestanden en mappen F3), en zoek op trefwoord 'Newdot'. Het bestand zit in C:\Windows, en ziet er vermoedelijk ongeveer als volgt uit: newdotnet3_22.dll - Ga nu naar start/uitvoeren, kopiëer het volgende command, en plak het in het boxje: [b:bb09987103]rundll32 c:\windows\newdotnet3_22.dll,NewDotNetUninstall[/b:bb09987103] Er wordt gevraagd, of je NewDotNet wilt verwijderen, klik op OK, en start Windows even opnieuw op. Check eerst even of de naam van het bestand exact overeenkomt met dat bij jou. Wijzig hem desgewenst eventeel. Onder GEEN voorwaarde de dll handmatig verwijderen, want dat kan je inderdaad je internetverbinding kosten. Een zeer eenvoudige manier om die weer in orde te krijgen: draai de [url=http://www.lavasoft.de/aaw/binary/whndnfix.zip]Lavasoft Winsock fix[/url] Het kan dus een stuk eenvoudiger dan wat je gedaan hebt.
  • Hey bedankt Ton, die Winsock repair was dus de oplossing!!
  • Mooi zo! :)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.