Vraag & Antwoord

OS Windows

mijn documenten windows xp verkenner

4 antwoorden
  • Als ik de verkenner in Windows XP start is de boomstructuur van mijn Mijn documenten uitgeklapt. Hoe kan ik dit voorkomen???
  • Door de volgende keer eerste de [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/search.php][b:a9493bb211]zoekfunctie[/b:a9493bb211][/url] te gebruiken. Dit is al vaker behandeld. Je kunt ook de volgende regel in je snelkoppeling naar de verkenner zetten: %SystemRoot%\explorer.exe /n,/e, Deze opent de verkenner en klapt alle HD's en Cd'roms e.d uit. Verder wordt er geen enkele map geopend.
  • Bij de eigenschappen van de verkenner vul je dit in bij pad: C:\WINDOWS\EXPLORER.EXE /n,/e,C:\ mzzl. :evil: MajinBuu :evil:
  • [quote:b2484c2a69="MajinBuu"]Bij de eigenschappen van de verkenner vul je dit in bij pad: C:\WINDOWS\EXPLORER.EXE /n,/e,C:\ mzzl. :evil: MajinBuu :evil:[/quote:b2484c2a69] Op deze manier open je de C-schijf. Dat is misschien ook niet helemaal wat hij wil. Om geen schijf te openen, maar wel alle weer te geven: %SystemRoot%\explorer.exe /n,/e, Om schijf X te openen: C:\WINDOWS\EXPLORER.EXE /n,/e,X:\ Zelf geen ik altijd de voorkeur aan methode 1, maar als je alleen een C hebt en geen andere schijf is 2 misschien weer handiger.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.