Vraag & Antwoord

OS Windows

Msconfig

5 antwoorden
  • Hallo, Om een onwillig programma te kunnen installeren heb ik eerst een z.g. "Clean Boot" uitgevoerd. (start/uitvoeren/msconfig/tab algemeen) Vinkjes weggehaald bij Config.sys laden, Autoexec.bat laden en Onderdelen van groep opstarten laden. Type opstartprocedure: Selectief. Na installatie v.h. programma wilde ik weer alles terug zetten, zoals ik het in msconfig had aangetroffen, maar nu staan de instelmogelijkheden onder "Selectief" ineens grijs, dus niet aktief. (Config.sys laden, Autoexec.bat laden) Hoe krijg ik dit weer aktief? Het betreft Win98SE-Ned. Groeten, Con.
  • Het makkelijkste is natuurlijk om hem gewoon op 'normaal' in te stellen. Dan worden automatisch alle stuurprogramma's geladen. Elegant is wat anders. Meestal is een hokje grijs gemaakt omdat het bijbehorende bestand niet (meer) bestaat. Even kijken met de verkenner dus of het misschien verwijderd c.q. een andere naam heeft gekregen (bijvoorbeeld autoexec.bak)
  • Hoi, maak als je onder XP draait eerst een "herstelpunt". Kun je altijd terugaan naar de situatie voor je installatie. Miisschien in het vervolg wel makkelijk te vermelden met wat voor OS je werkt?
  • Op de onderste regel van mijn vraag staat dat ik met Win98SE-Ned. werk. "Normaal" aanklikken helpt niet, de bereffende boxen en tekst blijven grijs, dus inaktief. Via "zoeken" had ik de bestanden al opgezocht, ze staan waar ze horen te staan volgens mij. (C:\WINDOWS\COMMAND\EBD
  • Oeps sorry niet goed gelezen, foutje.... :oops:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.